avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate Tibi-Ali

Activitate Tibi-Ali

Bună ziua,am fost in concediu creștere copil,am revenit la servici și în acord cu angajatorul am cerut să lucrez la 4 ore,s-a modificat doar orele de muncă din contract și restul au rămas neschimbate,bineînțeles și remunerația este pentru 4 ore și nu 8.
Ideea este că și bonurile de masa sunt diminuate că și suma fata de cei de la 8 ore,este legal că și bonurile de masa sa fie suma mai mica?
Mulțumesc.
Răspuns la discuția Vreau sa pun centrala termica
Am reusit sa obtin semnaturile vecinilor pentru a trage teava de gaz,a semnat si presedintele blocului dar administratorul nu vrea sa semneze,nici pe acel act ce trebuie predata la COLTERM. Ce este de facut in astfel de cazuri?
Multumesc
Răspuns la discuția Vreau sa pun centrala termica
Buna seara

In legatura cu cele mentionate mai sus exista o lege din 2007 care te impiedica sa iti pui centrala proprie in apartament,deoarece intampinam unele obstacole din partea adminitratorului.
La alte scari din acest bloc sunt proprietari le gati la centrala termica .
Ce ar trebui sa facem mai departe privind legea din 2007 de care ni sa spus,dar care nu stim ce include.
Ne poate da in judecata Colterm-ul sau altcineva datorita acestei legi din 2007?

Multumim anticipat
Buna ziua,as avea o intrebare,locuiesc la parterul unui bloc din 4 etaje a cate 20 de apartamente,vreau sa ma debransez de la reteaua publica de termoficare.
Mentionez ca pe scara blocului nimeni nu are centrala,deci eu trebuie sa trag teava de gaz separata pentru asta.
Trebuie semnaturiile de la 2/3 din locatarii blocului pentru a-mi da acceptul pentru asta si daca chiriasii au dreptul de a semna in locul proprietarilor.
Ce pasi si ce acte trebuiesc penru asta.
Multumesc anticipat.