avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua,am fost in concediu creștere copil,am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua,am fost in concediu creștere copil,am revenit la ...

Bună ziua,am fost in concediu creștere copil,am revenit la servici și în acord cu angajatorul am cerut să lucrez la 4 ore,s-a modificat doar orele de muncă din contract și restul au rămas neschimbate,bineînțeles și remunerația este pentru 4 ore și nu 8.
Ideea este că și bonurile de masa sunt diminuate că și suma fata de cei de la 8 ore,este legal că și bonurile de masa sa fie suma mai mica?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 23:27, 6 Martie 2023
Salariații beneficiază lunar de un număr de tichete de masă cel mult egal cu numărul de zile lucrate.

Astfel, angajaţii care lucrează cu fracţiune de normă pot primi din partea angajatorilor bilete de valoare sub forma tichetelor de masă. Un program de muncă mai scurt nu implică reducerea numărului de tichete sau neacordarea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa diana_1111 diana_1111 Buna ziua, As dori sa stiu daca este legal ca angajatorul sa ofere bonuri de masa unor angajati iar altora nu. Si asta in conditiile in care toti angajatii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intr-un articol postat pe avocatnet.ro este mentionat ... Adela.moldovan Adela.moldovan Buna ziua, Intr-un articol postat pe avocatnet.ro este mentionat ca nu se pot acorda tichete de masa de valoare diferentiata in functie de norma de lucru si ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa 2020 romanicif romanicif Buna seara, intrebarea mea vine in urma faptului ca am dou locuri de munca full time unul desfasurandu-se pe timp de zi cel de-al doilea include ture de noapte ... (vezi toată discuția)