In decembrie 2016 am fost oprit de un echipaj de politie si in urma controlului efectuat de acestia si verificarii cu alcooletestul aveam o alcoolemie de 0.48 in aerul expirat, actiune urmata de acceptul si recoltarea de probe biologice.
Din acel moment pana astazi (april 2018) am fost in repetate randuri la sectia de politie pentru a discuta cu agentul de politie referitor la dosarul de cercetare. In repetate randuri acesta 'm-a trimis elegant la plimbare', invocand motivul ca inca sunt cercetari in cazul dosarului meu. (mentionez ca nu au fost vorba de un accident/ alte infractiuni in momentul deschiderii dosarului de cercetare).
Care sunt caile pentru a urgenta acest demers 'de cercetare'? Se poate clasa dosarul daca timp de 1 an nu s-a realizat nimic in acest sens?
Doresc sa scot al 3-lea set de numere rosii la o masina adusa din Olanda. In momentul in care imi expira al 2-lea set eu voi fi plecat in tara cu masina, in interes de serviciu, si ma intereseaza daca se pot elibera alte numere, in alt judet fata de unde au fost eliberate celelalte 2 seturi. Daca da, ce procedura trebuie urmata?