avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere rosii judet diferit de cel de domiciliu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere rosii judet diferit de cel de domiciliu

Buna ziua!

Doresc sa scot al 3-lea set de numere rosii la o masina adusa din Olanda. In momentul in care imi expira al 2-lea set eu voi fi plecat in tara cu masina, in interes de serviciu, si ma intereseaza daca se pot elibera alte numere, in alt judet fata de unde au fost eliberate celelalte 2 seturi. Daca da, ce procedura trebuie urmata?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: fier4jat , utilizator 21:29, 24 Iulie 2014
Nu puteti obtine din alt judet. Cea mai usoara solutie este sa faceti imputernicire unui prieten / angajat, care sa scoata numerele si sa le expedieze prin curier unde sunteti dvs.
Ultima modificare: Joi, 24 Iulie 2014
raduhanta, utilizator
Ok. Va multumesc pentru raspuns! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare autorizatie de circulatie provizorie mitik_gl mitik_gl Buna ziua!! Am un autoturism cu care circul in baza celui de-al doilea rand de numere rosii, care imi expira pe data de 28.04.2012. Problema e ca urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)
Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)