cyan a scris:
De toate actele.
Cerificat de inmatriculare, CIV, certificat fiscal, contract de vanzare/cumparare.
[ link extern ]
Pai am citit pe alte saituri si forumuri ca nu este nevoie de certificat fiscal pentru numere rosii (aici este dilema pentru ca primul propietar nu a prezentat acest certificat fiscal la obtinerea primului set de numere rosii si nu este obligat sa inregistreze masina fiscal ) in cazul meu eu de unde sa iau certificat fiscal al vanzatorului daca acesta nu a inregistrat masina fiscal (ca nu a avut nevoie).Pe saitul ce mi lai propus nu scrie ca am nevoie de certificat fiscal la scoaterea numerelor rosii.
a) Cererea solicitantului; Cerere autorizaţie provizorie (descarcă)
b) Dovada asigurării obligatorii de răspundere civilă auto - original+copie;
c) Dovada plăţii taxei de autorizare provizorie a circula?iei (vezi tabelul Taxe locale);
d) Copii ale documentelor care atestă dreptul de proprietate al solicitantului asupra vehiculului;
e) Actul de identitate al solicitantului ? original + copie;
f) Dovada plăţii contravalorii autorizaţiei de circulaţie provizorie. (vezi taxe) Se poate achita la CEC;
g) Dovada plăţii contravalorii plăcuţelor cu nr. provizoriu ? 40 de lei (se achită la ghişeul instituţiei noastre);
h) Copia declaraţiei vamale pentru vehiculele achiziţionate din afara UE pentru care se solicită înmatricularea în România, cu excepţia primei autorizări;
i) În cazul persoanelor juridice vor fi depuse documentele care să ateste dobândirea personalităţii juridice, denumirea şi sediul, în copie (de exemplu certificat înregistrare la Registrul Comerţului), precum si împuternicirea reprezentatului legal al acestora; Delegaţie (descarcă)