avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate oanapetruiulian

Activitate oanapetruiulian

eu,in afara de GERMANIA,pot conduce daca nu am permisul la mine?
multumesc mult pt.ajutor si pt.sfaturi
cum o sa pot conduce in tara,daca permisul nu il am la mine?ierta-ti-ma,dar,nu cunosc legislatia.va multumesc.cat despre greseala,asta e,daca nu terminam depasirea pe linie continua,ma izbeam frontal cu un alt autoturism.multumesc anticipat
DE O LUNA DE ZILE,APROXIMATIV,MI S-A SPUS DE CATRE POLITIA GERMANA,CA,PERMISUL MEU ESTE PE DRUM INSPRE TARA.ATAT DE MULT DUREAZA SOSIREA LUI,DOAR NU VIN CU EL PE JOS DIN GERMANIA?

Sunt sofer profesionist in EUROPA.Mi s-a suspendat permisul in urma cu 2 luni in Germania,pt.o depasire pe linie continua,mi-a expirat suspendarea,dar nu stiu unde imi e permisul.am sunat la ambasada,la consulat,la politie,si nimeni nu imi poate da o informatie concreta despre TRASEUL SAU RUTA SAU PASII care ii urmeza permisul meu pana ajunge la mine.Poate o fii prin vreun birou uitat si eu astept in zadar,fiecare zi pierduta insemnand pt.mine bani si timp irositi.va rog sa ma ajutati cu orice informatie care m-ar putea duce la redobandirea permisului.va multumesc anticipat.