permisul o sa vina in Romania . o sa fiti anuntat initial prin posta de catre statul german si apoi va veni o instiintare din partea politiei de care apartineti.
de retinut :
prima data va fi judecata fapta care ati comis-o , abia apoi se pune in aplicare sentinta .
DE O LUNA DE ZILE,APROXIMATIV,MI S-A SPUS DE CATRE POLITIA GERMANA,CA,PERMISUL MEU ESTE PE DRUM INSPRE TARA.ATAT DE MULT DUREAZA SOSIREA LUI,DOAR NU VIN CU EL PE JOS DIN GERMANIA?
cine v-a pus sa incalcati reguli de circulatie prin Germania , mai ales ca spuneti ca sunteti si profesionist ?
stiti bine ce reguli au...fiti multumit ca nu v-au amendat cu vreo 2-3 salarii , ca stiti ca la ei plata se face pe loc , nu in termen de 48 de ore , ca sa beneficiati de reducere.
prima data s-a judecat fapta , apoi s-a dat sentinta , deci poate sa dureze ceva vreme ...nu inseamna termen de 30 de zile de cand v-au luat permisul .
sa stiti ca in Romania aveti drept de circulatie pe drumuri publice , deoarece sanctiunea este valabila doar in Germania ((asa ca bonus), in caz ca politistul care o sa va cheme sa semnati pentru permis , v-ar putea atrage atentia. Legile noastre nu au treaba cu legile nemtzesti .
in caz ca din greseala ajungeti iar prin Germania , sa evitati sa conduceti , deoarece poza dumneavoastra este in CIP-ul lor , si veti fi detectat imediat ce ati intrat pe teritoriu german , asta inseamna ca o sa va aresteze daca va prinde la volan...la ei este legal sa fotografieze soferul .
cum o sa pot conduce in tara,daca permisul nu il am la mine?ierta-ti-ma,dar,nu cunosc legislatia.va multumesc.cat despre greseala,asta e,daca nu terminam depasirea pe linie continua,ma izbeam frontal cu un alt autoturism.multumesc anticipat
permisul o sa vina in Romania , si legea de acolo nu va interzice dreptul de conducere pe teritoriul altor state , drept urmare veti putea conduce prin Romania, Ungaria , Austria...si urmeaza frontiera Germaniei...unde posibil sa primiti vreo sanctiune pe o anumita perioada.
deci ....ceea ce v-am spus mai sus ,trebuie luat in seama.
in plicul ca va venii din Germania , veti gasii toate detaliile referitoare la sanctiune si la detaliile procesului .
va fi editata in limba germana , si va trebuii sa mergeti s-o traduceti ca s-o puteti citi .