avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate PaulAnatripsis

Activitate PaulAnatripsis

Multumesc!
Buna ziua, am urmarit pe forum o discutie referitoare la urgentarea eliberarii C.I , se poate urgenta sau nu? ce inseamna urgentare pe baza de motiv..trebuie dovedit legal ca ai nevoie..sau se poate face contra-cost. Imi trebuie buletinul sa parasesc tara in perioada ce urmeaza si am nevoie de mai putin de 10 zile pentru eliberarea actului.
Va multumesc!
Sa inteleg ca ma pot duce linistit cu persoana care ma va lua in spatiu si sa-mi refac buletinul pe adresa cea noua?
Si totusi nu sunt lamurit complet, ce amenzi am luat pe adresa veche sunt deja trecute pe impozitul respectiv, dupa ce imi schimb adresa, tot ce este nou va veni pe aceasta adresa?
Buna ziua, de curand mi-a expirat buletinul trebuie sa-l refac. As vrea sa stiu daca, in cazul in care am pe adresa din buletinul vechi amenzi de la RATB neplatite, mai pot fii luat in spatiu in Bucuresti si daca da, exista o conditie anume, sunt obligat sa le platesc inaintea refacerii buletinului?
Deasemenea as vrea sa stiu, daca nu sunt obligat sa le platesc si am voie sa mi refac buletinul pe o adresa din Bucuresti, aceste datorii se vor muta de pe un impozit pe altul?
Va multumesc!