avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Restricitii in cazul luarii in spatiu
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Restricitii in cazul luarii in spatiu

Buna ziua, de curand mi-a expirat buletinul trebuie sa-l refac. As vrea sa stiu daca, in cazul in care am pe adresa din buletinul vechi amenzi de la RATB neplatite, mai pot fii luat in spatiu in Bucuresti si daca da, exista o conditie anume, sunt obligat sa le platesc inaintea refacerii buletinului?
Deasemenea as vrea sa stiu, daca nu sunt obligat sa le platesc si am voie sa mi refac buletinul pe o adresa din Bucuresti, aceste datorii se vor muta de pe un impozit pe altul?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: PaulAnatripsis , utilizator 16:40, 24 Iulie 2014
Nu are nicio legatura buletinul cu amenda.
Sa inteleg ca ma pot duce linistit cu persoana care ma va lua in spatiu si sa-mi refac buletinul pe adresa cea noua?
Si totusi nu sunt lamurit complet, ce amenzi am luat pe adresa veche sunt deja trecute pe impozitul respectiv, dupa ce imi schimb adresa, tot ce este nou va veni pe aceasta adresa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb neplatita 2003 sau 2004 ContSters202439 ContSters202439 Buna ziua! Povestea mea mai pe scurt e ca in 2003 sau 2004 am calatorit in Bucuresti, nu am compostat bine biletul nu se vedea clar tushul cu data, controlorii ... (vezi toată discuția)
Problema vechi proprietari nelugigi nelugigi Buna ziua. As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva intr-o problema. De aproximativ 2 ani ne-am cumparat un apartament in Bucuresti. Vechii proprietari ne-au ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu pop_maria pop_maria am chiriasi fara a le fi facut contract de inchiriere.....vror sa fie luati in spatiu pt ca sunt din alta localitate si spun ca le-ar fi de folos acest lucru ... (vezi toată discuția)