avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Problema vechi proprietari
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Problema vechi proprietari

Buna ziua. As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva intr-o problema. De aproximativ 2 ani ne-am cumparat un apartament in Bucuresti. Vechii proprietari ne-au rugat daca se poate sa isi pastreze vechiul domiciliu pe buletin. Am fost de acord pana ce de curand am aflat ca toate taxele sau amenzile neplatite mai exact vor fi trecute pe adresa de pe buletin, adica noua. Am vorbit cu vechii proprietari sa isi schimbe adresa de pe buletin, mai ales ca au o amenda pe care refuza sa o plateasca si care ne-a venit noua sa o platim la adresa asta. Nu si-au schimbat adresa si nici nu cred ca o vor face deoarece lucreaza undeva unde faptul ca au domiciliul pe Bucuresti desi locuiesc in afara lui, beneficiaza de nu stiu ce bani. In fine, intrebarea mea este ce pot face, unde pot merge sa declar ca ei nu mai sunt la adresa asta, sa nu imi mai vina mie amenzile mie sa le platesc eu. Cum pot scapa de ei? Am impozitul si nu il plati ptr ca am amenda de la ei. Si asa va fi mereu... Deci, daca ma poate ajuta cineva cu un sfat... Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Avocat Irina Carmen Cristea , Avocat 14:42, 7 Ianuarie 2012
Adresa este folosita pentru comunicarea actelor, nu sunteti obligat sa platiti amenzile altora . Aveti obligata platii impozitului de la data cumpararii imobilului. Puteti discuta cu vechii proprietari pentru a schimba adresa domiciliului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restricitii in cazul luarii in spatiu PaulAnatripsis PaulAnatripsis Buna ziua, de curand mi-a expirat buletinul trebuie sa-l refac. As vrea sa stiu daca, in cazul in care am pe adresa din buletinul vechi amenzi de la RATB ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu in cazul detinerii a doua proprietati cdocuz cdocuz buna seara, am o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta. tocmai am cumparat un apt dar mai detin o garsoniera. am inteles ca trebuie inscris pe rol. ceea ... (vezi toată discuția)
Schimbare cerificat inmatriculare autoturism la schimbarea domiciliului? CBM CBM Am un apartament in Brasov si un autoturism inmatriculat in Bv.De curand, cu ocazia casatoriei, mi-am schimbat domiciliul din buletin, capatand rezidenta in ... (vezi toată discuția)