avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Activitate alinaval

Activitate alinaval

Răspuns la discuția Plangere penala?
Va multumesc frumos ptr raspuns,si nu am mai procedat cu alta societate niciodata,e pentru prima oara cand eliberez bilet la ordin(cred ca si ultima oara).
Buna ziua,in 2008 ne-am casatorit,in 2012 am divortat(partaj la notar in 2013,noi ne-am certat si impacat de cateva ori de cand ne-am cunoscut si pana in prezent,e si iubire si gelozie si prostie in fine....).Am stat o perioada la socrii,apoi la parintii,o perioada in gazda,pana cand ne-am luat o casuta undeva la tara si cateva utilaje cu gandul sa muncim in agricultura(mentionez si recunosc ca eu nu am avut nici un banut ,fostul sot a cumparat totul,a lucrat foarte mult in afara tarii,dar m-a trecut si pe mine in acte fiind casatoriti). In 2013 am facut un pfa pe numele meu,am luat in arenda ceva teren,si am luat ingrasaminte pe datorie(bilet la ordin),din pacate a fost un an nu chiar foarte bun,nu am putut da datoria,nici arenda in mare parte,am dat faliment si de aici.....s-a ales praful,acum problema e alta societatea cu ingrasaminte vor sa-mi faca PLANGERE PENALA,ce inseamna asta?(Eu nu am vrut sa insel pe nimeni,eu am crezut ca o sa facem ceva).
In asteptarea unui raspuns va multumesc anticipat.