Va multumesc frumos ptr raspuns,si nu am mai procedat cu alta societate niciodata,e pentru prima oara cand eliberez bilet la ordin(cred ca si ultima oara).
Buna ziua,in 2008 ne-am casatorit,in 2012 am divortat(partaj la notar in 2013,noi ne-am certat si impacat de cateva ori de cand ne-am cunoscut si pana in prezent,e si iubire si gelozie si prostie in fine....).Am stat o perioada la socrii,apoi la parintii,o perioada in gazda,pana cand ne-am luat o casuta undeva la tara si cateva utilaje cu gandul sa muncim in agricultura(mentionez si recunosc ca eu nu am avut nici un banut ,fostul sot a cumparat totul,a lucrat foarte mult in afara tarii,dar m-a trecut si pe mine in acte fiind casatoriti). In 2013 am facut un pfa pe numele meu,am luat in arenda ceva teren,si am luat ingrasaminte pe datorie(bilet la ordin),din pacate a fost un an nu chiar foarte bun,nu am putut da datoria,nici arenda in mare parte,am dat faliment si de aici.....s-a ales praful,acum problema e alta societatea cu ingrasaminte vor sa-mi faca PLANGERE PENALA,ce inseamna asta?(Eu nu am vrut sa insel pe nimeni,eu am crezut ca o sa facem ceva).
In asteptarea unui raspuns va multumesc anticipat.