Buna seara ,sunt Mama a unui baietel Autist in varsta de 7 ani ,de tata m am despartit acum doi ani si jumatate ne a lasat pur si simplu balta,dupa un an am reusit sa stabilim o oarecare relatie pentru copil .am gasit o scoala privata cu terapiile necesare copilului ,scoala este cu Internat copilul este luat in Weekend acasa ,eu am plecat in Germania sa pot plati cei 650 euro pe lunar tatal copilului asumandusi angajamentul ca va avea grija de copil in weekenduri,mentionez nu contribuie cu nici un ban ,pana si hainutele i le cumpar eu,am chitante doveditoare de plata scolii speciale ,martori ca ma interesez de copil in absolut tot,din surse sigure stiu ca tatal neglijaza copilul dar nu pot dovedi,nu are casa,sta cu chirie in concubinaj cu o fata de 18 ani,copilul a cunoscut pana in prezent 3 femei in casa,vreau custodia totala deoarece tatal injumatateste progresele facute in terapii ,cat timp va trebui sa muncesc ca sa platesc terapiile copilul va sta cu matusa mea ,mentionez la trei luni vin si stau cu copilul o Luna de zile,sper sa pot reusi pe viitor cand mi se va spune ca este bine pentru el si progresul lui sa lpot lua in Germania cu mine,in momentul de fata mai mult rau i as face.cum ma sfatuiti sa procedez cu custodia? am incercat prin intelegere nu se poate. multumesc anticipat