avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Activitate mely33

Activitate mely33

Răspuns la discuția Inselaciune?
Va multumesc frumos pentru ajutor..ceea ce ma deruteaza este faptul ca au un site..cu adresa unde se pot verifica [ link extern ] ..
Discuție Inselaciune?
Buna ziua,ma numesc Melinda,povestea mea incepe asa: in urma cu 1 luna(22 iunie) am depus 2 cv-uri la o firma din germania,care posta anunt pe un site din Romania cautand persoane pentru munca in agricultura, pe data de 21 iulie am primit raspuns cum ca am fi selectati iar in 3 zile trebuie sa le trimitem copii de pe cartile de identitate si sa cumparam tichete paysafecard in valoare de 100 ron pe persoana(reprezentand rezervarea biletului de calatorie,care ar fi urmat in data de 29 august).In 23 iulie am trimis si copiile si codurile paysafe la adresa de e-mail indicata...in data de 24 am primit urmatorul email:"va ugam sa ne trimiteti un nr de telefon pentru a va contacta sa indreptam o eroare"am trimis nr. de telefon desi nu am fost contactata telefonic ,dupa care a urmat un alt e-mail: ca sa las adresele noastre pentru rascumpararea tichetelor paysafe,am lasat adresa..azi am primit un alt e-mail:"Multumim pentru intelegere.
Ne cerem mii de scuze pentru incurcatura produsa.
Cererea dvs pentru a obtine un loc de munca la thiermann.gmh ramane valabila si va rugam sa asteptati raspunsul oficial in inscris pentru acceptarea angajarii. Pana atunci trebuie sa va rascumparam tichetele paysafecard si sa va trimitem banii la adresele mentionate de dvs .
Ne cerem scuze si o sa va contactam si telefonic pentru a va oferi mai multe detalii."
In momentul de fata nu stiu ce sa fac...am verificat soldul contului paysafe si este zero. As dori sa stiu despre drepturile mele,aceasta firma nu imi mentioneaza in cat timp imi vor returna banii,pot eu sa le cer de exemplu ca in 3 zile sa imi trimita banii?As odri sa primesc orice informatie sau sfat in legatura cu acest caz..va multumesc!!