avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Activitate sorinpri

Activitate sorinpri

Răspuns la discuția Alcoolemie la volan
Inteleg. Din pacate nu am stiut de posibilitatea incheierii acestui acord de recunosatere a vinovatiei pana acum. Probabil ca cel mai bine in momentul de fata este sa angajez un avocat. Va multumesc inca o data pentru sfaturi.
Răspuns la discuția Alcoolemie la volan
Va multumesc pentru ajutor domnule avocat! Dimineata aceasta am primit decizia de trimitere in judecata pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, conform art. 336, alin1 C. Dosarul se afla momentan in precamera, in vederea verificarii legalitatii actiunii. Se mai mentioneaza ca in termen de 20 zile am dreptul sa contest decizia procurorului. Acordul de recunoastere a vinovatiei mentionat de dumneavoastra mai sus trebuie facut in acest termen de 20 zile?

Răspuns la discuția Alcoolemie la volan
Multumesc pentru clarificari. Intr-adevar, in afara permisului suspendat, sunt si implicatiile penale. La ce sentinta ar trebui sa ma astept dupa trimiterea in judecata? Mentionez ca sunt la prima (si sper eu ultima) abatare de acest fel.
Buna ziua,

Din pacate am condus sub influenta alcoolului la volan. Alcolemia stabilita a fost de 0.47ml/l alcool pur in aerul respirat, iar cele 2 probe de sange prelevate au indicat 1,00 g% , respectiv 0.8 g%. Care proba de sange se ia pentru stabilirea alcoolemiei, prima, a doua, sau ambele? De asemenea, la ce ma pot astepta si ce ma sfatuiti sa fac pentru a nu-mi pierde carnetul?

Multumesc pentru ajutor!