avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Activitate andreixtrif

Activitate andreixtrif

Buna ziua, am comandat o pereche de pantofi de la un pantofar ( Nedelcu Marian) pe internet din Bucuresti. Pantofii sunt mult mai mari decat piciorul meu , dansul spunand ca nu poate face nimic in privinta asta pentru ca m-am masurat gresit . Eu spun ca daca ar fi fost vreo eroare de masurare din partea mea , nu ar fi o diferenta asa de mare de cel putin 2 numere . Nu am primit nici bon/chitanta sau factura pentru pantofi . Pot face ceva in privinta asta legal ? nu doresc decat o pereche de pantofi potrivita pentru piciorul meu . Daca ma poate indruma cineva , v-as fi recunoscator . Multumesc mult.
Buna ziua , m-a oprit pe un drum european un politai pentru ca nu aveam farurile pornite . Subtil mi-a dat de inteles ca ar vrea sa-i dau ceva , la refuz a inceput sa se lege de toate chestiile care putea si m-a amendat pentru lumini de intalnire , centura , instinctor si trusa medicala . Tin sa precizez ca dupa ce am refuzat sa-i dau mita , el a inceput si a vorbit foarte urat si s-a purtat la fel de urat parca eram cel mai mare delicvent . I-am spus din cunostintele mele stiu ca in localitate nu esti obligat sa ai luminile de intalnire , dar era asa pana anul trecut , iar dansul spunandu-mi ca niciodata nu a fost asa ceva ; am citit legea si spune ca trebuie pornite luminile de intalnire pe drumurile nationale europene , expres , etc si daca drumurile sunt intr-o localitate . Aceasta lege e de anul trecut din ce m-am informat . Va rog imi puteti da un sfat ce pot sa fac ?! pot sa intentez un proces impotriva lui ???


PS . acest "domn" daca ii pot spune asa , mai are antecedente in care lumea a facut plangeri impotriva lui cum ca a luat mita, are articole in ziarele locale , as putea da link-ul pentru mai multe detalii.

Va multumesc anticipat.