avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comanda pantofi internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comanda pantofi internet

Buna ziua, am comandat o pereche de pantofi de la un pantofar ( Nedelcu Marian) pe internet din Bucuresti. Pantofii sunt mult mai mari decat piciorul meu , dansul spunand ca nu poate face nimic in privinta asta pentru ca m-am masurat gresit . Eu spun ca daca ar fi fost vreo eroare de masurare din partea mea , nu ar fi o diferenta asa de mare de cel putin 2 numere . Nu am primit nici bon/chitanta sau factura pentru pantofi . Pot face ceva in privinta asta legal ? nu doresc decat o pereche de pantofi potrivita pentru piciorul meu . Daca ma poate indruma cineva , v-as fi recunoscator . Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: andreixtrif , utilizator 16:17, 7 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat fiscala Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Firma mea executa lucrari de constructie pentru persoane fizice. La inceputul activitatii am fost sfatuita sa-mi achzitionez casa de marcat fiscala.Este gresit ... (vezi toată discuția)
Depunere bani in cont - teapa bcristian bcristian Buna seara, Uitandu-ma pe hi5 am descoperit un domn care vindea pantofi si alte articole vestimentare sub pretextul de comanda din alta tara (USA). Am ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat in legatura cu o inselaciune. Simona_Elisa1984 Simona_Elisa1984 Buna seara tuturor.Am nevoie de un sfat in legatura cu o inselaciune, in care eu am fost cea inselata cu o suma de bani. In noiembrie 2010 am convenit, cu un ... (vezi toată discuția)