Firma mea executa lucrari de constructie pentru persoane fizice. La inceputul activitatii am fost sfatuita sa-mi achzitionez casa de marcat fiscala.Este gresit ca am dat bon fiscal si factura sau trebuia sa dau factura si chitanta. Va multumesc!
Nu este nici o greseala daca ati eliberat factura fiscala insotita de bonul fiscal. Problema era daca nu le eliberati ....puteati fi acuzata de evaziune fiscala.
din cate cunosc eu activitatea despre care vorbiti este exclusa in ceea ce priveste obligatia de a folosi casa de marcat ...daca tot aveti casa de marcat folositi-o, nu e nimic gresit in asta
Voi deschide un magazin - vanzare gresie si faianta... Peste 200 de modele...
Intrebare...
Conform Normei de aplicare a OUG 28/1999, art. 56 alin. 1 lit D, bonul fiscal trebuie sa contina "denumirea fiecarui produs..." Este ilegal sa trec doar categoria produslui, respectiv "gresie", "faianta", "brauri ceramice', etc, sau trebuie obligatoriu sa trec fiecarui produs cate un cod astfel incat sa fie individualizate?
Recunosc ca nu stiu, multe magazine am vazut ca trec doar categoria din care face parte produsul... Am cumparat un wc, o chiuveta cu picior, baterie cu dus, racorduri, etc, si pe bonul meu scria doar "obiecte sanitare"...