avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate tyras1980

Activitate tyras1980

Am inteles.
Este mai simplu sa apelez la un avocat.
Va multumesc pentru raspunsuri!
Buna ziua, va multumesc pentru raspunsuri

In inregistare il injur de neam si familie pe "romaneste" fara sa dau nume ca eram plin de nervi, iar ca amenintare i-am zis ca il bat, fara sa zic ceva de omor sau ca il tai.
Politia mi-a fluturat in fata un CD pe care, spun ei, se afla vocea mea dupa ce au analizat inregistrarile la Laborator. Aceasta fara a-mi lua probe de voce.
In inregistrare nu apar niciun fel de nume pronuntate de mine, de aceea eu in declaratie am scris ca o injuram pe viitoarea sotie si aceasta la randul ei a recunoscut acest lucru la politie in declaratie.
Credeti ca procurorul poate sa dea "Neinceperea urmaririi penale" sau e cazul sa imi caut un avocat?
In cazul in care dosarul trece mai departe, ce pasi urmeaza? Judecata, daune?
In eventualitatea unui proces, vecinii de pe scara mi-au zis ca sunt cu mine.

Va multumesc
Buna ziua,
Stau intr-un bloc tip vila cu 6 apartamente. De 3 ani s-au repatriat vecinii din Spania si de atunci nu mai e liniste in comunitate. Au inceput sa faca numeroase reclamatii celorlalti locatari precum si numeroase certuri pe diferite motive.
De exemplu eu am fost reclamat de multe ori la Politie ca am adresat injurii, la Primarie ca nu am mutatia facuta desi eu aveam domiciliul in acelasi oras la o distanta de 150 de metri, la Inspectoratul de Stat in Constructii ca am modificari in apartament. Au montat camere de supraveghere audio-video pe scara blocului fara acordul meu si al celorlalti 4 colocatari.
Dupa toate acestea inevitabilul s-a produs si intr-o seara de Duminica pe la ora 20 "bunul meu vecin" mi-a batut la usa sa-mi reclame un incident fara importanta. Eu nervos i-am adresat injurii si amenintari si se pare ca acesta era pregatit de asa ceva si m-a inregistrat audio cu telefonul mobil.
Evident ca a doua zi a depus plangere la Politie si acum am in derulare un dosar Penal.
Aceasta inregistrare este admisa ca proba in instanta? Cei de la politie mi-au spus ca este vocea mea si ca au analizat probele in laborator. Cum analizezi o inregistrare in laborator fara a-mi lua o inregistrare audio?
Ce se poate intampla mai departe? Ce masuri poate lua Procurorul?
Va multumesc!