avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate MihaiEnache

Activitate MihaiEnache

Am nevoie de cineva sa se ocupe de lucrurile acestea rapid deoarece eu nu am timp am un imobil blocat de care nu pot sa ma folosesc.
Buna ziua,

Problema:
O plangere care sta pe loc la sectia de politie din cauza unui politist dezinteresat.

- Am facut o plangere penala in vara impotriva unei rude care a patruns in casa in lipsa mea in timp ce eu eram in vacanta.
Persoana a patrus in casa si a distrus pe acolo si acum sta in momentul de fata in locuinta mea.(tulburare de posesie,intrare prin efractie,distrugere etc.)
Persoana a stat o perioada in acel imobil si are buletin facut pe adresa aia de catre fostul proprietar de la care eu am cumparat proprietatea si nu a specificat nimic in contract de asta.
Persoana este periculoasa si am decis sa plec de acasa in alta parte deoarece s-a instalat in apartamentul meu fara dreptul si acordul meu.

Eu si familia mea am depus plangeri penale impotriva acestuia cu intentia de a inainta in instanta si de a-l evacua pe acesta cu un executor sau orice altceva(aici nu prea stiu).
Ideea este ca si el l-a randul lui mi-a facut o plangere alaturi de un complice ce l-a ajutat pe el sa intre plangere facuta in inainte sa se intample incidentul(dubios?!)la care politistul de caz a comasat plangerile si a facut un dosar deoarece acesta considera ca este un incident in familie si eu acum trebuie astept pana acesta mai primeste dovezi sau investigheza problema.Pur si simplu ma plimba

Politistul care ce ocupa de caz ma joaca si ma plimba din vara cu o plangere penala banala.Imi raspunde obraznic si total dezinteresat.Nu vreau sa comentez mai mult despre, nu am timp sa-i fac plangeri si sa ma cert cu nimeni.

Ma intereseaza sa schimb politistul care se ocupa de caz si sa separe dosarele deoarece exista si o cerere de extindere a dosarului care nu a fost facuta de mine si nu inteleg ce se intampla,nu am timp sa ma cert cu cineva din sectie de politie pentru o plangere simpla.
Doresc un avocat care sa ma ajute cu problema aceasta ca sa primesc un raspuns la plangerile penale facute impotriva rudei care a patruns in locuinta ca sa pot inainta in instanta un proces impotriva acestuia.
am dat comanda si dureaza pana vin dar cand a venit baiatul sa i-a masuratori a facut scandal si a agresat verbal pe toata lumea .
El are buletinul facut de fostul proprietar,la vremea aceea am depus actele pentru inainta o evacuare cu ordonanta presedentiala.Dar pentru ca el nu mai locuia acolo si am depus acte ca nu mai locuieste acolo(Declaratia lui cu care sa scos de la intretinere si nu mai avea nici un bun personal in apartament ordonanta a fost respinsa pe baza ca nu mai aveau ce sa evacueze).El tot a incercat sa vina cu politia la usa sa il bage in casa pe baza buletinului dar el a patrun in locuinta fara acordul meu spargand geamu.El intra si iese cand vrea pe geam la fel poate sa faca oricine deoarece geamul este spart.Am depus plangere la politie de 3 zile,char nu stiu ce sa mai fac nu pot sa cred ca proprietar nu pot sa intru in locuinta mea si nu am cum sa il dau afara.
Daca am de unde sa il iau da dar el sta acolo si cum sun la politie sau vede masina sare pe fereasta(stau la parter)e ca in filmele cu prosti ,chem politia ,vine si nu il gaseste acolo ,politia zice ca ma amendeaza chiar daca le arat cioburile fereastra sparta si ce a mai distrus prin casa.Iar el intra iar pe fereastra .nu pot sa dorm nu pot sa fac dus nimic in propia casa ca el poate intra oricand ,(el nu are loc de munca ,nu are nimic bunuri).

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ruda este un unchi ce a stat in apartamentul unde locuiesc acum(cel in care a patruns)el inca are buletinul cu adresa unde stau eu chiar daca eu am cumparat apartamentul de la bunica (mama lui) care a decis sa facem un contract de vanzare-cumparare din diverse motive (unchiul era agresiv in apartament,violent,consuma frecvent alcool etc)eu am decis sa nu mai locuiasca in apartament .Dupa 1 an de la fapt (in timpul asta eu eram plecat din bucuresti) el a spart o fereastra si a patruns in locuinta fara acordul meu.Am chemat politia dar nu au rezolvat nimic,nu stiu ce sa fac imi este frica sa ma intorc in propia casa de 5 zile dorm la hotel. Daca are cineva o pare,idee orice e bine venit eu am incercat tot ce am putut.