Am lucrat In cadrul unei soc. de constructii cu,contract de munca din prima zi de angajare de la data 10.06.2014-04.07.2014 .Contractul a fost Incheiat pe perioada nedeterminata urmand ca dupa 30 de zile sa beneficiez de o marire salariala,care nu a avut loc !
Ca urmare a acesteia am mers la sediul firmei si mi-am depus demisia cu acordul ambelor parti .
In contractul propriu specifica salariul brut,acesta fiind de 1500 lei,la care mai specifica, dreptul la 8 ore de munca zilnic si 40 de ore pe saptamana,iar orele suplimentare se vor compensa cu zile libere platite sau se platesc cu un spor la salariu conform Legii nr.53/2003-Codul muncii.
Data/datele la care se plateste salariul este/sunt; 10 SI 25 ale lunii urmatoare.
In toata aceasta perioada am avut un program de lucru de 13 ore zilnic dintre care o ora de pauza pentru masa o sambata si o duminica lucrata,sambata am lucrat 10 ore si am fost pontat normal orelor efectuate In acea zi,duminica am lucrat 10 ore si am fost pontat 8 .
Va rog sa ma lamuriti cu cat se plateste prima ora suplimentara dupa programul de lucru 8 ore/zi,40 ore saptamana ,legal, conform Legii,respectiv cele 4 ore suplimentare zilnic,5 zile pe saptamana,o sambata lucrata/10 ore,o duminica lucrata/10 ore In tot decursul acestei activititati In cadrul acestei firme .
Va multumesc !