gi-jane2 a scris:
E legal sa va factureze un serviciu prestat sau c/val ab daca nu ati depus cererea in timp util pt reziliere, mai departe dreptul de creanta poate fi cedat fara sa fiti dvs de acord.
Mai departe , daca partile nu se inteleg, aveti un litigiu pe care il veti transa in instanta daca nu va rezolvati problema nici cu ajutorul institutiilor statului.
Din pacate constat ca nu ati citit cu atentie primul meu mesaj. Daca-l citeati ati fi vazut ca nu e cazul ce ziceti Dvs. Am depus notificarea (si nu cererea, ca nu le cer nimic) in timp util, exact asa cum zice la ei in contract.
Tocmai ca am respectat tot tacamul: am asteptat sa se scurga cei 2 ani de ctr, le-am trimis cu 30 zile inainte notificarea, prin curier cu conf de primire, nu aveam nicio datorie la ei, am platit si ultima factura care mai era de platit. Apoi, in decursul celor 30 zile, le-am reamintit ca au primit notificarea mea si sa nu uite sa faca schimbarile incepand cu data ceruta de mine tocmai pt a se evita ca sistemul lor automat sa emita o noua factura, pt ca acea factura ar fi pe o perioada VIITOARE !!! Cand eu nu mai sunt abonatul lor!
EI au intarziat cu 1 zi, trecerea nr pe cartela, NU eu. Si pt ca nu au operat cand trebuia, sistemul automat a emis o noua factura pe o perioada URMATOARE, desi eu, legal, nu mai sunt abonatul lor. Ce vina am eu aici ? Factura emisa nu mai are spate, ctr in baza caruia se emitea facturi e reziliat. NU mai exista.
Ca o fi avand dreptul sa-si vanda dreptul de creanta e una, si sa dea datele mele personale unei terti (desi in notificarea de rezilierea am cerut in mod expres stergerea datelor mele personale ), FARA INSTIINTAREA MEA SI ACORDUL MEU, e alta.
Am sperat sa primesc raspunsuri concrete, de aceea am apelat la site-ul Dvs,
O seara buna.