just multumesc pt raspuns...cred ca ai dreptate cu diferentele,nu sunt prea mari.imi poti spune daca aceasta donatie se poate face la un notar din alta localitate decat bucurestiul?multumesc
:(
Inca ceva: in urma decesului matusii mele se mai face masa succesorala daca apartamentul e trecut pe numele meu si matusa mea nu mai are alte proprietati?
X-(
Multumesc
M-ar fi ajutat macar onorarii orientative,un mimin si un maxim.
Referitor la gradul de rudenie,am inteles ca in functie de grad nu se mai platesc anumite taxe (pana la gradul trei de rudenie inclusiv nu se platesc taxe...nu stiu insa ce fel de taxe nu se platesc)
Matusa tatalui meu nu are copii,este divortata.Mostenitorii ar fi tatal meu si/sau fratele meu,insa nu e cazul de contestatii sau atac asupra donatiei.Cand spuneam restrictii la donatie ma refeream strict la gradul de rudenie...
Ma intereseaza implicatiile unei donatii.Donatia s-ar face intre mine si matusa tatalui meu.As vrea sa stiu cat costa (la notar si in alta parte daca este cazul),ce riscuri implica,daca se poate face...(ma refer aici la faptul ca am auzit ca nu se poate face decat intre rude de un anumit grad) Va multumesc...macar aici sa primesc un raspuns cat de cat clar...am intrebat pe 100 de forumuri si nu m-am lamurit nimeni cum trebuie..........