avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate emapohrib

Activitate emapohrib

Stimata doamna,

ati putea sa ne spuneti ce s-a mai intamplat la blocul Dvs.? Sunt curioasa deoarece la noi (sector 6, dar aceeasi Tehniologica Radion) Primarie "ezita" sa ne trimita factura si situatia de lucrari, insa ne sugereaza sa "platim ceva din suma"!!!
Evident, am refuzat pana ce ei nu ne vor trimite documentele solicitate.
Stiti cumva daca cineva a initiat o actiune in instanta in aceasta speta?

Mutumesc mult.
Răspuns la discuția Calomnie
Informatia transmisa este in stricta legatura cu un secret de serviciu la care a avut acces.In plus, desi numarul de telefon este inregistrat pe o cartela pre-paid, de la acesta calomniatorul a apelat mai multe persoane care pot depune marturie.
Ma gandesc ca orice scuza de genul: " poate cineva a transmis mesajul de pe telefonul meu" nu poate sta in picioare atat timp cat minciunile transmise au stransa legatura cu informatii cu care persoana a venit in contact prin natura functiei pe care a detinut-o.
Abuzez de buna-vointa dvs. si va mai intreb unde trebuie depusa plangerea penala si care sunt demersurile care urmeaza?

Va multumesc foarte mult!
Răspuns la discuția Calomnie
Se pare ca aveti dreptate; urmeaza a intra in vigoare de la 1 octombrie.
Multumesc mult!
Discuție Calomnie
Buna ziua,

cum pot actiona in instanta o persoana care transmite un mesaj mincinos despre mine unui tert, in stricta legatura cu functia pe care o ocup?
Mentionez ca acest mesaj calomnios imi poate afecta imaginea, demnitatea si credibilitatea in cadrul serviciului. Eu pot dovedi ca mesajul este mincinos, insa doresc ca acest demers sa fie oficial astfel incat rezultatul sa nu poata fi contestat.
Intrebarile sunt urmatoarele:
-Conform prevederilor noului Cod penal, unde pot incadra fapta?
-Daca in cf cu Cod pen fapta nu se mai pedespseste, prin ce actiune pot merge in instanta pentru a-mi apara demnitatea si pentru a preintampina eventuale probleme la locul de munca?
Multumesc anticipat!
Discuție Calomnie
Buna ziua,

cum pot actiona in instanta o persoana care transmite un mesaj mincinos despre mine unui tert, in stricta legatura cu functia pe care o ocup?
Mentionez ca acest mesaj calomnios imi poate afecta imaginea, demnitatea si credibilitatea in cadrul serviciului. Eu pot dovedi ca mesajul este mincinos, insa doresc ca acest demers sa fie oficial astfel incat rezultatul sa nu poata fi contestat.
Intrebarile sunt urmatoarele:
-Conform prevederilor noului Cod penal, unde pot incadra fapta?
-Daca in cf cu Cod pen fapta nu se mai pedespseste, prin ce actiune pot merge in instanta pentru a-mi apara demnitatea si pentru a preintampina eventuale probleme la locul de munca?
Multumesc anticipat!