avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate pampela

Activitate pampela

Buna ziua,
Un post de consilier personal al Primarului,prevazut in statul de functii,cu studii medii,a fost ocupat de o persoana cu studii superioare.Acum solicita transformarea postului pe studii superioare.Exista temei legal?
Multumesc
Cearta mare,scandal mare!
Va rog sa-mi spuneti un punct de vedere
Conform Oridinului Ministrului Educatiei Nationale,Consiliile locale isi desemneaza reprezentantii in Consiliile de administratie ale scolilor.
Intrebare: pot sa desemneze salariati din aparatul de specialitate al Primarului?Asta este opinia atat a Primarului cat si a Consiliului local.
Multumesc si astept raspuns.
Răspuns la discuția Indemnizatie primar
Multumesc foarte mult.O fi bine,n-o fi bine,am semnat dispozitia cu sporuri
Parca la art.9 din L 284/2010,prevede ca sistemul de salarizare cuprinde inclusiv sporurile.Acum ca li se aplica art.10 din lege,in salariul rezultat nu sunt deja introduse sporurile ?
Va rog,am nevoie de un raspuns urgent
Buna ziua,
Conform Legii 28/2014,primarilor si viceprimarilor li se calculeaza indemnizatia prin inmultirea coeficientilor de ierarhizare cu valoarea de referinta.
Daca au hotarari judecatoresti de acordare a sporului de dispozitiv,inainte de Legea 28/2014,li se aplica in continuare la indemnizatia stabilita dupa noua incadrare?
Multumesc si astept raspuns.