avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Reprezentanti Consiliul local in Consiliul de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Reprezentanti Consiliul local in Consiliul de administratie scoala

Conform Oridinului Ministrului Educatiei Nationale,Consiliile locale isi desemneaza reprezentantii in Consiliile de administratie ale scolilor.
Intrebare: pot sa desemneze salariati din aparatul de specialitate al Primarului?Asta este opinia atat a Primarului cat si a Consiliului local.
Multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: dragota , utilizator 14:17, 5 Noiembrie 2014
Cearta mare,scandal mare!
Va rog sa-mi spuneti un punct de vedere
Cititi va rog corect textul de lege,cred ca e vorba de a desemna un consilier local nu un functionar public.
Consiliul local poate desemna reprezentanti inseamna consilieri locali nicidecum functionari publici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consiliul de administratie al scolii sandicadumitrascu sandicadumitrascu va rog frumos puteti sa-mi spuneti si mie un temei legal unde sa se specifice ca in consiliul de administratie al scolii, primarul poate fi reprezentantul ... (vezi toată discuția)
Primarul si sotia acestuia pot face parte din consiliul de administratie al scolii? sandicadumitrascu sandicadumitrascu am si eu o intrebare. este posibil ca din consiliul de administratie al scolii sa faca parte primarul ca reprezentant al primarului si sotia acestuia ca ... (vezi toată discuția)
Ani, incompatibilitatea consilier57 consilier57 Un consilier local care a fost desemnat de catre primar sa-l reprezinte in Consiliul de administratie al scolii din localitate . In conditiile in care acest ... (vezi toată discuția)