multumesc frumos...cei de la biroul de avocatura mi-au cerut sa fac intai rezervarea...daca apar probleme voi cere corectarea la R.C. Multumesc inca o data!
Buna ziua,
Am facut rezervarea denumirii unui SRL in calitate de ASOCIAT insa SRL-ul este al sotului meu si el va fi asociat unic asadar conform statutului nu voi mai avea aceasta calitate #-o...problema ma gandesc ca va fi la inregistrarea firmei care se va face pe numele lui in timp ce rezervarea a fost facuta pe numele meu in calitate de asociat cand eu nu sunt asociat...complicat si oarecum stupid, i know...
Sotul meu este american si din pricina dificultatilor de limba m-am procopsit eu cu toata hartogaraia de completat si depus...si din criza de timp astazi nu am avut cum sa aman rezervareea de denumire asa ca am aflat ca pot sa rezerv in calitate de asociat si pe moment nu am realizat ca firma va avea alt asociat unic....
Ce ma sfatuiti sa fac? este posibil sa nu pot inregistra firma din aceasta cauza?
PS. Pentru a face toate actele in numele lui am nevoie de procura de la avocat, pe care o voi obtine zilele acestea :)
ce este drept din surse nesigure am aflat dar verific cu dumneavoastra pentru siguranta...multumesc si felicitari pentru forum si amabilitatea cu care raspundeti problemelor oamenilor! weekend minunat
Am aflat acum ca daca nu au ce confisca / executa silit de la mine pot extinde executarea silita la familie??? Adica ii pot lua banii sau bunurile mamei mele daca eu nu am nimic pe numele meu? pt ca eu ma pregateam sa trec masinuta pe numele ei dar daca se poate asta nu castig nimic....daca as avea de unde sa platesc as plati doar sa scap de acest stres ... uf! multumesc
multumesc mult pentru raspuns. Nu voi mai achita nimic si recunosc ca am cedat intimidarilor insa nu am avut datorii niciodata si nu ma simt confortabil in aceasta situatie. Oricum nu am de unde sa platesc momentan. Masinuta o voi instraina ca s anu fie probleme pe viitor.
O saptamana minunata sa aveti!
Bună ziua,
Am o problemă stresantă și vă cer ajutorul. Povestea stă cam așa: În anul 2007 am încetat colaborarea cu vodafone și nu am achitat abonamentul aferent serviciilor principalul motiv fiind că am plecat din țară și suma era atât de mică încât am neglijat-o total (20 ron sau așa ceva). În 2011 m-am întors în țară și am observat zecile de scrisori de la Top Factoring, companie de recuperare datorii către care fusese trimis dosarul meu vodafone. Suma ajunsese la 4000 de ron cu penalizări și toate cele !!! Speriată și fără experiență în domeniu, am achitat cât am putut și eu în fiecare lună astfel încât să nu mai aud cuvantul ”instanță” la telefon. Ulterior, anul trecut, mi-am pierdut locul de muncă și nu am reușit să mai achit datoria, ultima plata fiind făcută în octombrie 2013 iar de atunci au mai rămas de plată 2400 de ron din cei 4000 pe care îi cereau inițial.
Zilele trecute am primit un mesaj de la Top Factoring care sună cam așa ”Dosarul dvs Vodafone se află la Cabinetul de Avocat Magdalena Cristescu! Sunați urgent!”. Am sunat și le-am explicat că aș fi achitat daca aveam de unde dar nu am. Mi-au spus că mă vor da în judecată și se va ajunge la executare silită și că momentan se investighează veniturile mele.
Eu nu am casă sau bunuri pe numele meu dar am o mașină Matiz și mi-e teamă să nu mă trezesc că lipsește din parcare. Nu lucrez momentan și nu am cum să achit datoria care a ajuns la 2400 ron !!! Vă rog frumos să îmi spuneți în cazul în care avocatul firmei Top Factoring mă dă în judecată, care sunt șansele să îmi ia mașina???? Și care sunt riscurile pe care mi le asum ignorând această datorie din care am plătit 1600 ron (4000 cât mi-au cerut initial....2400 au rămas de plată în prezent) și pe care chiar nu am cum să o achit integral!
PS. Cunosc faptul că suma datorată nu poate fi mai mare decât dublul datoriei inițiale sau așa ceva...dar deși la mine este mult mai mare, tot aș vrea să cunoasc riscurile la care mă expun prin cele afirmate mai sus. În primul rând pentru că mi-ar plăcea să știu daca ei sunt în regulă și mă dau în judecată, ce se poate întâmpla.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!