Bună ziua!Vă rog să ma ajutați cu un răspuns!
În ziua de Paște fratele meu a fost bătut fff rău de trei indivizi,fără motiv...singura persoană care a fost de față este sora noastră.După acest incident,fratele a fost internet de urgență,a fost lovit mult la cap.Agresorii l-au lovit cu ciocan,bâtă și furcă...Deși eu cred că această faptă ar trebui să se încadreze la tentativă de omor și agresorii sa fie pedepsiți,nu s-a rezolvat nimic...din contră,azi politistul care se ocupă de caz i-a zis fratelui sa-și retragă reclamația și să accepte banii reprezentând costul spitalizării deoarece doar atât poate face el!!!E corect ca acești indivizi să nu fie sancționați???Nu mi se pare corect,pot crede că poliția îi apără...Cui trebuie să mă adresez pentru ca aceștia sa-și primească pedeapsa?Vă mulțumesc mult!
Buna seara!Va rog sa ma ajutati in legatura cu o problema delicata!In data de 20 aprilie 2014 fratele meu a fost lovit violent cu ciocan,furca si bate,in special in cap,de cativa indivizi fara sa fie vinovat...se intorcea impreuna cu sora mea de la o matusa si s-au intalnit pe drum cu acestia care s-au napustit asupra lui.Ne-am petrecut Pastele la spital,unde ,fratele meu a fost internat pt ingrijiri,avea lovituri la cap care au necesitat interventie chirurgicala si tratament.
Desi au trecut aproape 4 luni,politia nu a facut nimic...baietii agresivi sunt in libertate...este normal ca dupa acest timp ei sa fie nepedepsiti?Va multumesc!