avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala

Buna seara!Va rog sa ma ajutati in legatura cu o problema delicata!In data de 20 aprilie 2014 fratele meu a fost lovit violent cu ciocan,furca si bate,in special in cap,de cativa indivizi fara sa fie vinovat...se intorcea impreuna cu sora mea de la o matusa si s-au intalnit pe drum cu acestia care s-au napustit asupra lui.Ne-am petrecut Pastele la spital,unde ,fratele meu a fost internat pt ingrijiri,avea lovituri la cap care au necesitat interventie chirurgicala si tratament.
Desi au trecut aproape 4 luni,politia nu a facut nimic...baietii agresivi sunt in libertate...este normal ca dupa acest timp ei sa fie nepedepsiti?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriana0909 , utilizator 20:00, 1 August 2014
Buna seara,
Din pacate C.P- ul dureaza destul de mult si, daca judecatoria nu a admis sau nu s-a solicitat arestarea preventiva, acestia sunt in libertate.
Puteti sa va adresati cu memorii parchetului de pe langa judecatoria pe raza careia s-a petrecut fapta pentru a solicita lamuriri si stadiul cercetarilor in dosar.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce a primit arest preventiv? xuser xuser Din cate stiu eu, daca cineva te bate, trebuie sa stai in spital, sa mergi apoi la medicul legist, apoi sa depui plangere la politie... m-ar interesa de ce ... (vezi toată discuția)
Slutire tflorina tflorina in seara de 09.noiembrie,fratele meu a asistat la cearta dintre doua persoane dorind sa intervina pt a pune capat certii dintre cei doi ,agresorul a napusti ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala LEELOO75 LEELOO75 In data de 13.11 am fost agresata de o persoana, m-a lovit in operatia de cezariana, in urma loviturii m-am dezechilibrat si m-am lovit de un perete la cap si ... (vezi toată discuția)