avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... slutire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

slutire

in seara de 09.noiembrie,fratele meu a asistat la cearta dintre doua persoane dorind sa intervina pt a pune capat certii dintre cei doi ,agresorul a napusti asupra fratelui cu o sticla.L-a lovit cu sticla in cap,sticla s-a spart,l-a taiat la cap in doua locuri,la spranceana iar cu gatul sticlei sparte i-a sectionat fata de la ochi pana la barbie.A venit salvarea pt ca a pierdut sange mult acum fiind internat in spital cu toata fata si capul bandajat.Afost cusut chirurgical,in viu,In urma acesteia fratele meu va merge la medicul legist.Se poate incadra la slutire?
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 19:55, 11 Noiembrie 2011
In functie de constatarile medicului legist.
in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale pe care i le va acorda legistul, fapta va fi incadrata la art. 180 C.penal - lovire sau alte violente, 181- vatamare corporala sau 182 vatamare corporala grava. daca e vorba de o slutire, se va stabili prin certificattul medico legal, sau ulterior printr-o expertiza medico legala.Desi starea lui de sanatate si leziunile sunt urate, va sfatuiesc sa ii faceti fotografii pentru a le putea depune la dosar.
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2011
LORELA UNGURIANU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiunea de slutire corinuta corinuta As dori sa aflu daca mai este incriminata acesta fapta, respectiv infraciunea de slutire, daca ati putea sa/mi spuneti cadrul legislativ (vezi toată discuția)
Prea putine zile pe certificatul medico-legal? plangere penala? mirceagavrilescu2232 mirceagavrilescu2232 Buna seara. Am o rugaminte , Recent am fost partea vatamata intr-o altercatie ( am iesit cu \"prietenii\" si niste necunoscutii ) iar in nici 30 de cativa ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit cu o sticla si pumni in cap Nykey Nykey Buna ziua, In urma cu 5 zile am fost lovit in cap cu o sticla dupa care am fost lovit in continuare cu pumnii si picioarele in cap si alte parti ale ... (vezi toată discuția)