Va multumesc ptr raspuns dar totusi 1...am fost la politie..am depus plangere impotriva soferului.
2.ni sa facut de catre politist ORDONANTA DE A MERGE CATRE INML ptr certificat medico-legal(politistul..afirmand ca nu imi poate mai multe detalii despre caz pana nu ii aduc cert med-legal.
3.In legatura cu cei doi politisti..dupa ce a fist luata de catre ambulanta si dusa la spital...vi se pare normal ca ea VICTIMA aflandu-se in dureri ingrozitoare sa fie supusa unui alt stres..incalcandui-se dreptul..fiind inconstienta la momentul accidentului..sa trezit doar la spital si nu mai stie nimic..vi se pare normal si legal ca acei doi politisti sa vina peste ea si sa ii spuna citez:HEI,HEI,ESTI BEATA?Pai cred ca acesti doi politisti deja i au incalcat un drept..DREPTUL DE A FI OM...Cum drc sa vii si sa o presezi?La care..in acel moment...un medic de acolo le-a spus politistilor"NU VEDETI DOMNE CA VINE DE LA UN ACCIDENT..SI NU DE LA O CARCIUMA?CUM SA II LUATI DECLARATIE CAND EA ESTE IN AGONIE?ESTE LEGAL PROCEDURA CELOR DOI POLITISTI SI FAPTUL CA I AU VORBIT DE PARCA AR FI LUAT-O DE LA CARCIUMA SI NU DE LA LOCUL ACCIDENTULUI?!
SOFERUL ERA IN TIMPUL SERVICIULUI...CUM POT AFLA DACA A FOST DECLARAT ACCIDENT DE MUNCA??
CUM PROCEDEZ IN A TRAGE FIRMA,SOCIETATEA LA CARE LUCREAZA SI COMPANIA DE ASIGURARI LA RASPUNDERE?
4.In legatura cu AVOCATUL MEU...I AM DAT 5000RON PLUS CA MAI CERE SI 20%DIN CASTIG..PAI NU MA SUNA..NU FACE NIMIC..NE-A TOT MINTIT CA NU E POLITIST DE CAZ..CARE SA PREIA CAZUL..CA A DEPUS PLANGEREA PENALA CATRE COMANDANTUL POLITIEI RUTIERE PRAHOVA!PAI CUM DEPUI O PLANGERE PENALA FARA DATA SI NR DE INREGISTRARE?EL MI-A TRIMIS PE WTSUPP O COPIE CARE CERTIFICA O PLANGERE IN NUMELE MAMEI DAR NU ARE SEMNATURA SI DATA DE INREGISTRARE..ESTE O MINCIUNA ..FOAIE PE CARE O POT FACE SI EU CU USURINTA..NU IMI RASPUNDD LA TELEFON..MESAJE..ETC
TIMP DE TREI LUNI DE ZILE..DUPA CE A LUAT BANII...A TOT RAMAS SA SEMNAM CONTRACTUL CARE O SA MA REPREZINTE..NU AM NIMIC CU EL SEMNAT DESI BANII IA PRIMIT..AM DOVEZI CLARE SI MARTORI CAND A PRIMIT BANII..CUM POT RECUPERA BANII?FAC O PLANGERE CATRE DNA?EVAZIUNE?PANA LA URMA VOI APELA SI LA MEDIA DESI I AM DSG MSJ SA IMI INAPOIEZE BANII SAU O PARTE DIN EI SA ISI OPREASCA EL CAT "A CONSIDERAT EL CA A ALERGAT..desi nu a facut bimic fapt care a recunoscut ca nu a avut timp deloc sa se ocupe..pai cum drc vine asta?Pe banii mei tu te ocupi de alte cazuri?Deci ce pot face?
Buna Dimineata.
Fiti amabil,am si eu cv nelamuriri.
Mama mea este victima a unui accident rutier.Am luat avocat,care la trei luni de la accident(mai exact pe 8 noiembrie2019..a avut loc accidentul)eu nu am nici o informatie despre accident..cine..cum..de ce..cand etc?)
Avocatul meu dupa trei luni..desi nu ma suna niciodata..nu ma contacteaza sub nici o forma..absolut nimic..il sun eu mereu si nu imi raspunde la tf..mi-a cerut o suma de bani ca onorariu(5000ron)+20%din totalul castigului ce va urma.Cu toate acestea..fiind un avocat cu reputatie..i am dat banii si a ramas ca a doua zi sa semnam actele ptr a o reprezenta pe mama mea.De atunci..ne tot rugam de el..ne tot chinuin sa dam de el..il sunam..ii dam msj..dar totul in zadar..Dupa un timp....am vb cu un prieten care este jurnalist si mi-a spus ca Av nu a depus nici o plangere penala..Am mers la politie si spre uimirea mea..politistul nu are nici o plangere penala in numele mamei.Mama mea a depus plangerea penala in scris..declaratie despre cele intamplate(ea fiind inconstienta in momentul accidentului si vatamata destul de grav)..ea nu isi aduce aminte decat ca sa trezit la Sp de Urgente...de unde fiind in agonie..dureri mari..au venit doi politisti care au insistat sa ii ia declaratie,unul dintre ei intreband:"Esti beata?Pai ptr Dumnezeu..cum sa vii sa iei o declaratie la o persoana care sufera?Asta este legal?
Intr-un final..ma suna avocatul care insista ca a depus plangerea penala...dar mi-a dat o copie pe watssup prin care reiese plangerea formulata dar nu apare DATA introducerii..de aceea la politie nu apare nimic nici o plangere..
Avocatul a recunoscut ca nu a umblat pe nicaieri..Cum pot cere banii inapoi?
Ceva este dubios aici?Mentionez faptul ca..avocatul ne-a contactat doar ptr ca am vb cu un prieten jurnalist..la care el mi-a recomandat acest avocat..i am spus ca voi depune plangere peste tot..la toate institutiile ptr ca nu am nimic semnat cu el..un contract in care ma reprezinta..o chitanta cv..nimic dar pot face dovada foarte usor ca i am dat banii..
Ce pot face si cum pot lua banii inapoi?Nu mi se pare normal ca dupa 3 luni de la accident sa nu am certificatul med-legal..din cauza lui spunandu-ne ca trebuie sa obtina ordonanta de la politie ptr asta..
Am mers noi la politie si stupefiat am aflat detalii de care nu stiam..plus ca avocatul ne-a mintit ca a fost la politie si a depus plangere..plangere care incepe cu "D-LE COMANDANT?CARE COMANDANT?SEFUL POLITIEI RUTIERE PRAHOVA?COMANDANT??Dupa ce m am chinui zile in sir sa il prind la tf...imi raspunde cu"CE VRETI SA STITI?Si ca vezi doamne..nu exista politist care sa preia cazul..Mentionez faptul ca Mama mea dupa 14zile internare..am internat o la Bucuresti ptr A fi Operata..
Ce ma sfatuiti va rog in legatura cu cazul meu?Cu avocatul meu care..nu face nimic..absolut nimic..nu imi raspunde la tf..nu da msj..nimic..plus ca nu vrea sa semnam acte gen contract prin care sa ma reprezinte..Marti mergem dupa certificat med.legal ptr ca politistul dp ce ia luat declaratie mamei ne-a spus ca ne face ordonanta el..
Inca cv de mentionat..soferul in cauza..cel care a profus accidentul..desi au trecut 3 luni..inca merge cu masina societatii fara probleme(ARE DREPTUL DE A CONDUCE IN CONTINUARE?)..O alta intrebare:
Cum pot afla daca a fost incadrat si ca ACCIDENT DE MUNCA?(El fiind in timpul serviciului)..Va rog frumos sfaturi ce sa facem...caci mai am un pic si explodez..NU STIU SIGUR DACA POSTEZ PE FORUM CORECT..IMI CER SCUZE9
buna seara.am si eu nevoie urgent de ajutorul dv sau sfat ,orice-mi poate fi de ajutor.
-o matusa de-a sotiei mele detine doua terenuri,unul intravilan si altul extravilan aceasta fiind decedata si neexistand titlu de proprietate pe aceste terenuri am fost nevoiti sa intram pe calea tribunalului dand in judecata primaria comunei unde locuim de trei ori separat in ultimii 10 ani..ultima fiind acest an in care pana acum s-au inventat tot felul de metode in a pune capat acestui proces imbecil,care mi se pare destul de dubios modul de lucru al acelor judecatori.mentionez faptul ca exista mostenitori,toti am fost de acord sa intram in tribunal si avand un avocat desigur.le-am adus toate,absolut toate actele cerute,frati sau martori care cunosc sau cunosteau persoana respectiva fiind decedata,,copii nu are,nu a fost casatorita niciodata.la a 3a infatisare ni sa spus sa platim 1890ron,taxa timbru judiciar,ok am platit.ni sa spus sa mai aducem de la primarie rol agricol,rol fiscal,dovada platii a acestor terenuri referitor la taxe,am adus absolut totul si totusi decizia judecatorilor a fost si este uluitoare.de ce,ni sa comunicat faptul scris ca instanta hotaraste ca terenurile respective nu fac parte din avutul statului sau al comunei respective.nu are nici o legatura ceea ce am cerut noi in instanta si ceea ce au decis judecatorii,noi am intrat in instanta la insistenta primariei care a spus sa dam in judecata primaria iar in urma unei decizii judecatoresti sa ni se elibereze o foaie de catre tribunal in care sa putem face succesiunea.pentru ce am platit acesti bani1890ron+alte cheltuieli?ni sa spus de catre avocat ca avem doar doua sanse si anume-sa asteptam cinci ani cu documente depuse la o institutie din prahova,iar dupa cinci ani sa primim raspuns,sau sa facem recurs ,dar avocatu l ne-a spus ca nu avem nici o sansa.intrebare foarte importanta pentru noi,se poate obtine certificat de proprietate,solicitat de un frate?este imposibil sa stam atat prin tribunal ptr a castiga o decizie destul de simpla,iar mai nou am fost la primaria respectiva si mi sa comunicat de catre primarul respectiv ca primaria poate lua oricand acele terenuri fara probleme,i-am spus cum sa luati aceste 2terenuri atat timp cat exista mostenitori care revendica aceste terenuri,daca nu existau da,stiu primaria poate lua in custodie ,la care in urma raspunsului meu dat catre primar acesta izbucneste in ras si pleaca,uimitor nu?va rog cititi cu atentie si dati-mi un raspuns urgent va rog din suflet,am mai scris si pe alt forum dar am fost ignorat.