buna seara.am si eu nevoie urgent de ajutorul dv sau sfat ,orice-mi poate fi de ajutor.
-o matusa de-a sotiei mele detine doua terenuri,unul intravilan si altul extravilan aceasta fiind decedata si neexistand titlu de proprietate pe aceste terenuri am fost nevoiti sa intram pe calea tribunalului dand in judecata primaria comunei unde locuim de trei ori separat in ultimii 10 ani..ultima fiind acest an in care pana acum s-au inventat tot felul de metode in a pune capat acestui proces imbecil,care mi se pare destul de dubios modul de lucru al acelor judecatori.mentionez faptul ca exista mostenitori,toti am fost de acord sa intram in tribunal si avand un avocat desigur.le-am adus toate,absolut toate actele cerute,frati sau martori care cunosc sau cunosteau persoana respectiva fiind decedata,,copii nu are,nu a fost casatorita niciodata.la a 3a infatisare ni sa spus sa platim 1890ron,taxa timbru judiciar,ok am platit.ni sa spus sa mai aducem de la primarie rol agricol,rol fiscal,dovada platii a acestor terenuri referitor la taxe,am adus absolut totul si totusi decizia judecatorilor a fost si este uluitoare.de ce,ni sa comunicat faptul scris ca instanta hotaraste ca terenurile respective nu fac parte din avutul statului sau al comunei respective.nu are nici o legatura ceea ce am cerut noi in instanta si ceea ce au decis judecatorii,noi am intrat in instanta la insistenta primariei care a spus sa dam in judecata primaria iar in urma unei decizii judecatoresti sa ni se elibereze o foaie de catre tribunal in care sa putem face succesiunea.pentru ce am platit acesti bani1890ron+alte cheltuieli?ni sa spus de catre avocat ca avem doar doua sanse si anume-sa asteptam cinci ani cu documente depuse la o institutie din prahova,iar dupa cinci ani sa primim raspuns,sau sa facem recurs ,dar avocatu l ne-a spus ca nu avem nici o sansa.intrebare foarte importanta pentru noi,se poate obtine certificat de proprietate,solicitat de un frate?este imposibil sa stam atat prin tribunal ptr a castiga o decizie destul de simpla,iar mai nou am fost la primaria respectiva si mi sa comunicat de catre primarul respectiv ca primaria poate lua oricand acele terenuri fara probleme,i-am spus cum sa luati aceste 2terenuri atat timp cat exista mostenitori care revendica aceste terenuri,daca nu existau da,stiu primaria poate lua in custodie ,la care in urma raspunsului meu dat catre primar acesta izbucneste in ras si pleaca,uimitor nu?va rog cititi cu atentie si dati-mi un raspuns urgent va rog din suflet,am mai scris si pe alt forum dar am fost ignorat.
Titlu de proprietate
leusan
tatal meu impreuna cu fratii sai prin Leg 18/.91i s-au recostituit dr de proprietate in caliate de mostenitori ai tatalui lor decedat.S-a eliberat un titlu ... (vezi toată discuția)