multumesc mult. si pt incheiere, vreau sa va spun ca din data de 12.02 2007 vreau sa vad dosarul si nici pana azi nu am reusit !!! am fost la tribunal unde prima data mi s-a spus sa revin dupa 2 zile . am revenit si mi s-a spus sa fac o cerere. (oare de ce nu mi s-a spus asta prima data ??). am facut cererea si am depus-ola registratura urmand sa revin peste 2 zile sa studiez dosarul.peste doua zile ,surpriza ! aflu ca dosarul a fost trimis la ...judecatorie.merg la judecatorie ,la arhiva. se repeta povestea.cu cererea.revin peste o saptamana intre orele 14-15 la camera 6 sa-mi studiez dosarul. ma inarmez cu un pix si cu instiintarea de restantier de la banca ca sa am pe ce scrie si la ora 13,50 stau in fata usii nr 6 .ca boul,pt ca era incuiata.dar stau ,imi zic ca vine pana la 14 cineva.dar nu vine nimeni.pe la 14,30 ma iau de urechi si ma duc unde am depus cererea.probabil ca aveam o fata de unul care venise sa-i fure butelia, pt ca impertinentul de acolo a chemat jandarmul de serviciu sa ma dea afara.numai ca ATENTIE omul acela,jandarmul,a inteles situatia ducandu-ma la un alt birou ,unde mi s-a promis ca in 5 minute voi avea dosarul.am multumit frumos acelui OM , bucuros ca ,in sfarsit,cineva se gandeste si la mine,si 5 minute trec repede.in sfarsit ,pe la 15 vine dna respectiva si imi spune sa revin peste O SAPTAMANA ,numai miercurea fiind program cu publicul,pt ca nu gaseste dosarul si oricum programul de lucru s-a incheiat.! SUNT EU PROST SAU CE ....?
la primul termen de la tribunal a fost admis recursul si presedintele mi-a adus la cunostinta faptul ca nu sunt obligat sa ma prezint la urmatoarele termene de judecata urmand sa fiu instiintat despre solutionarea data(sentinta). nu am fost instiintat , ba mai mult , dosarul ajungand la judecatorie unde ,s-a dat o noua sentinta! aceasta a fost data sub pretextul indreptarii unor greseli privind numele paratilorsi fiind mentionat un nr gresit de dosar(905, al meu fiind 906). deci ,pe scurt, daca recusul a fost admis la tribunal, eu trebuia sa fiu sau nu instiintat ulterior de trimiterea dosarului inapoi la judecatorie(facand abstractie de amanuntele de mai sus)
un dosar de recurs a fost trimis inapoi la judecatorie fara ca eu, parte reclamanta si castigatoare inprima instanta a procesului,sa fiu instiintat! se poate asa ceva?