avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate micuwtf

Activitate micuwtf

Răspuns la discuția Buna ziua - recuperare permis
Vă mulțumesc!
Răspuns la discuția Buna ziua - recuperare permis
Nu,am sa stau toată viata fără permis ca sa te simți tu mai bine...dacă tu mi-e îmi zici chestia asta ălora de nu au făcut nici o zii de pușcărie cu 2-3 sau mai multe victime ce le mai zici?
A murit un prieten pt liniștea sufleteasca a ta...Știi ce au făcut părinți lui?Mi-au cerut 1 milion € sa nu se prezinte la judecătorie.Nu mai judeca tu pe alți.
Am si eu o intrebare in anul 2009 am facut un accident de masina soldat cu moartea unei persoane,in anul 2012 am fost condamnat la 4 ani cu executare din care am executat 1 an si 11 luni, m-am eliberat acum trei luni de zile si am intrebat avocatul pe care l-am avut cat timp mai stau fara permis si acesta mi-a raspuns ca inca 2ani si o luna si nu prea imi vine sa cred intrucat pe hotararea definitiva imi sunt interzise art64 lit a teza a II-a si si lit b....acceasta este definitiva

Solu?ie pe scurt: Admite recursurile. Casează sentin?a pe latură penală. Înlătură dispozi?iile art. 86 1 ? 3 cod penal, ale art. 71 alin.5 Cod penal ?i ale art. 74 lit. c ?i art. 76 lit. b Cod penal In temeiul art. 178 alin.1, alin. 2 si alin.3 teza I-a Cod proc. penală cu aplicarea art. 3201 alin. 1 ?i alin. 7 Cod proc. penală, condamnă inculpatul...........studii 13 clase, fără ocupa?ie, necăsătorit, cu antecedente penale, CNP ZZZZZZZZZZZZZ, la pedeapsa de 4 ani închisoare. In temeiul art. 71 alin.1 Cod penal, interzice inculpatului exercitarea drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a teza a II a ?i lit. b Cod penal, pe perioada executării pedepsei. Men?ine restul dispozi?iilor sentin?ei. In temeiul art. 192 alin. 3 Cod proc. penală, cheltuielile judiciare în sumă de 98 de lei rămân în sarcina statului. Definitivă.
Complet: C3-pena