avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate Catadaniels

Activitate Catadaniels

Răspuns la discuția Cum legalizez o idee?
Apple, Google, Microsoft nici una din cele 3 mari companii de telefoane de de glob nu sunt din tara noastra.
In clipa in care ideea mea v-a fi pusa in aplicare voi putea sa-mi cer drepturile de autor de la o companie care nu este in Romania ?
Apple are aceste termene si conditii [ link extern ]
"TERMS OF IDEA SUBMISSION
You agree that: (1) your submissions and their contents will automatically become the property of Apple, without any compensation to you; (2) Apple may use or redistribute the submissions and their contents for any purpose and in any way; (3) there is no obligation for Apple to review the submission; and (4) there is no obligation to keep any submissions confidential."
M-am interesat si acelasi conditii le au si Google si Microsoft. Ei nu vor sa-ti dea nici un ban pentru o idee care le poate revolutiona lor telefoanele.
Este mentionat pe siteul de la OSIM :“Plicul cu idei” nu se constituie într-un titlu de proprietate intelectuală şi nu conferă drepturi exclusive.

Daca nu confera drepturi exclusive,ce motiv ar maia vea cineva sa plateasca taxa pe plic de 150 de lei?
Cum pot sa obtin drepturi de autor asupra unei ideei?
Am o ideea privitoare la telefoanele mobile.Mi-am facut temele ideea nu a fost pusa in practica inca.
Am contactat niste persoane de la Microsoft in legatura cu asta.Multi m-au trimis sa stau de vorba cu diversi pe forum la ei, m-au indrumat sa il contactez personal pe Joe Belfiore celc are se ocupa de WP.Eu nu vreau sa dezvalui ideea nimanui pana nu o fac 100% a mea. ma pot duce la Google,sau la Apple dar aceasi problema odata ce le zic ideea ei o pot folosi face bani dupa ea,si eu nu primesc nimic.