Apple, Google, Microsoft nici una din cele 3 mari companii de telefoane de de glob nu sunt din tara noastra.
In clipa in care ideea mea v-a fi pusa in aplicare voi putea sa-mi cer drepturile de autor de la o companie care nu este in Romania ?
Apple are aceste termene si conditii
[ link extern ]
"TERMS OF IDEA SUBMISSION
You agree that: (1) your submissions and their contents will automatically become the property of Apple, without any compensation to you; (2) Apple may use or redistribute the submissions and their contents for any purpose and in any way; (3) there is no obligation for Apple to review the submission; and (4) there is no obligation to keep any submissions confidential."
M-am interesat si acelasi conditii le au si Google si Microsoft. Ei nu vor sa-ti dea nici un ban pentru o idee care le poate revolutiona lor telefoanele.
Este mentionat pe siteul de la OSIM :“Plicul cu idei” nu se constituie într-un titlu de proprietate intelectuală şi nu conferă drepturi exclusive.
Daca nu confera drepturi exclusive,ce motiv ar maia vea cineva sa plateasca taxa pe plic de 150 de lei?