avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Activitate danut_daniel

Activitate danut_daniel

Răspuns la discuția Divort
multumesc
Răspuns la discuția Mostenire
multumesc
Discuție Mostenire
Buna ziua

Mostenirea pe care am dobindito in urma decesului tatalui poate fi supusa partajului in cazul unui divort??. Sunt casatorit de 8 ani iar mostenirea am dobindito acum 3 ani. Multumesc.
Discuție Divort
Buna ziua.
O intrebare simpla. Dupa o casatorie de 8 ani apare un divort. Bunurile comune (mobila, masina, credite, depozite bancar dar si o mostenire) vor fi supuse toate partajului daca sotii nu ajung la un acord comun??.

Multumesc
Răspuns la discuția Abuz in serviciu
cei in drept (primaria prin functionari) nu au luat masuri. nici macar o notificare ca sa nu mai vb de o actiune in instanta pentru rezilierea contractului.
sunt chirias anl. din cele 136 de apartamente date de primarie in 2009 mai bine de jumate din familile care le au in chirie sunt restantieri la plata chiriei intre 6 luni si 2 ani. in contract avem clauza clara care spune ca neplata chiriei timp de 3 luni duce la evacuare. functionari ne spun la cei buni platnici ca nui pot da afara ca na e iarna si cum sa ramana pe drumuri. acest cintec il auzum de 3 ani. dorim sa facem o sesizare la prefectura , curtea de conturi, corpul de contol al primului ministru si la dna. fapta comisa de functinari credem noi se numeste abuz in serviciu cu consecinte grave. la 01.01.2014 restanta fata de bugetul local era de 750.000 lei.

ce ne sugerati sa facem. ce alte instituti mai putem sesiza.

multumesc
Răspuns la discuția Obligatia de a face
sa imi dea dosarul. dauna a fost cesionata catre o firma de recuperare acum mai bine de 6 ani.
buna seara

Incerc sa obtin de la o societate de asigurari mare copia unui dosar de dauna. De mai bine de 3 luni numai purtam corespondenta, caci despre acte nimic. Pana si pe cei de la ASF iau imbrobodit si nici acolo reclamatiile care leam facut nu au rezultatul asteptat. De aceea din cata stiinta am m-am gindit sa ii dau in judecata. Pentru a fi sigur de ceea ce urmeaza sa fac as dori daca se poate ca cineva sa imi confirme niste ideea.
Actiunea ce urmeaza sa o introduc in instanta se numeste ”obligatia de a face” cererea de chemare in judecata unde se depune? la judecatoria Bucuresti caci acolo are sediul central societatea sau la Vaslui acolo unde am eu domiciliu??
pot cere daune morale??

multumesc frumos
multumesc
multumesc