avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuz in serviciu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuz in serviciu

sunt chirias anl. din cele 136 de apartamente date de primarie in 2009 mai bine de jumate din familile care le au in chirie sunt restantieri la plata chiriei intre 6 luni si 2 ani. in contract avem clauza clara care spune ca neplata chiriei timp de 3 luni duce la evacuare. functionari ne spun la cei buni platnici ca nui pot da afara ca na e iarna si cum sa ramana pe drumuri. acest cintec il auzum de 3 ani. dorim sa facem o sesizare la prefectura , curtea de conturi, corpul de contol al primului ministru si la dna. fapta comisa de functinari credem noi se numeste abuz in serviciu cu consecinte grave. la 01.01.2014 restanta fata de bugetul local era de 750.000 lei.

ce ne sugerati sa facem. ce alte instituti mai putem sesiza.

multumesc
Cel mai recent răspuns: danut_daniel , utilizator 23:55, 23 Noiembrie 2014
Plata chiriei reprezintă una din obligaţiile principale ale locatarului, a cărui nerespectare îl îndreptăţeşte pe creditorul obligaţiei să solicite potrivit art. 1021 cod civil fie executarea silită, fie rezilierea convenţiei. Nu stiu ce veti rezolva la instituțiile mentionate, daca cei in drept nu iau măsuri.
cei in drept (primaria prin functionari) nu au luat masuri. nici macar o notificare ca sa nu mai vb de o actiune in instanta pentru rezilierea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii asociatie gaby123456789 gaby123456789 Solicit si eu sprijin in urmatoare speta: ASOCIATIA DE LOCATARI a fost infiintata in anul 2005, pentru locatarii cu chirie din blocul ANL in care ... (vezi toată discuția)
Recuperare restanta locatar anl ciprianagapie ciprianagapie Buna seara! Sunt administrator la un bloc ANL si am un locatar cu o restanta de cca 4500 lei (da 45 milioane lei vechi). Si catre Primarie vreo 3000 lei. ... (vezi toată discuția)