O institutie are obligativitatea legala sa sesizeze organele competente despre posibila infractiune a unei alte institutii chiar daca nu este subordonata?Buna seara, M-am adresat consiliului Judetean cu privire la posibile ...
M-am adresat consiliului Judetean cu privire la posibile incalcari a unor drepturi unei primarii al orasului de care apartine, iar raspunul Consiliului Judetean a fost ca acea primarie nu este subordonata consiliului. Exista vreo lege are obliga o institutie de stat atunci cand se sesizeaza cetatenii chiar daca nu este in subordine sa trimita acele sesizari organelor pe cere le considera competente sa cerceteze cazul?
moxi
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dupa cum formulati aici , ori veniti direct de la petrecere , ori trebuie sa va adresati ,inainte de toate, unei institutii de invatamant primar .....
Pentru problema dvs. trebuie sesizata ANFP - Agenția Națională a Funcționarilor Publici daca e vb. de un functionar din primarie , sau chiar DNA daca e o problema mai serioasa...in niciun caz sa nu formulati si acolo asa cum ati formulat aici...
Am facut sesizare la corpul de contro; a; Prefecturii de la care astept raspuns,Nemultumirea mea este faptul ca, Consiliul Judetean mi-a raspuns ca Primaria nu este in subordinea lor si ma intreb de ce nu au directionat aceea sesizare catre organele competente...Din cate stiam daca o institutie primeste o sesizare a carei competenta nu este are obligatia sa o directioneze catre acea autoritate care are in competenta....
Secretar comuna
cosminic
in cazul in care la concursul ptr ocuparea functiei de secretar cumuna niciun cuncurent nu a fost admis cand se va mai scoate postul la concurs si de catre ... (vezi toată discuția)
Legea 544/2001
wap54
Unde depun o solicitare de raspuns la o petitie depusa de ex. pt Prefectura judetului in care locuiesc si care nu a raspuns la termenul de 30 de zile si unde ... (vezi toată discuția)