avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate molitrix

Activitate molitrix

Răspuns la discuția salariul mediu pe unitate
Va multumesc frumos si va doresc o seara placuta!
Răspuns la discuția salariul mediu pe unitate
Este stipulat...pentru ca au mai primit si alte colege...,numai ca dau cand vor si cui vor,,!
Răspuns la discuția salariul mediu pe unitate
Buna ziua,
In cazul in care eu nu voi mai continua colaborarea cu societatea respectiva (dupa terminarea concediului maternal),angajatorul imi poate refuza dreptul la salariul mediu pe unitate?
Va multumesc!
Răspuns la discuția salariul mediu pe unitate
Am inteles, insa ce ma intereseaza pe mine este sa stiu si termenul de acordare pentru ca de la serviciu mi s-a comunicat ca voi primi banii dupa ce imi voi relua activitatea, adica peste 2 ani!!!
Buna ziua,
As dori sa stiu, conform art 45 lit c, daca se mai acorda salariul mediu pe unitate la nastere si daca da...care este termenul legal de acordare.
Va multumesc
Răspuns la discuția Credit prescris
Deci prin urmare nu pot decat sa astept sa ma execute..oricum nu am bunuri,, decat eventual sa puna poprire pe salariu..
Discuție Credit prescris
Buna ziua,
In urma cu aproximativ 7 ani am contractat un imprumut bancar in valoare de 5000euro pentru o terta persoana iar respectiva de 4 ani nu a mai efectuat nici o plata.Eu m-am mutat de la adresa de corespondenta,presupun ca au fost trimise instiintari de plata...pentru ca telefonic nu am discutat cu nimeni.Anul trecut am primit i instiintare la noua adresa(desi nu stiu cum au aflat-o) de la firma de recuperari kruk cum ca datoria a fost cesionata si le datorez suma de 19.000ron..si amenintarile de rigoare,,,Am sunat la banca respectiva si tot ce mi-au putut spune a fost ca nu mai figurez cu nici o datorie si contul meu este 0.Intrebarea mea in cazul de fata este:Datoria a fost prescrisa sau nu ? Au dreptul legal sa ma actioneze in instanta?
Mentionez ca nu am semnat nici un acord de plata si dupa cum spuneam mai sus nu s-a mai platit de 4 ani !!
Va multumesc!