Buna ziua as dori sa stiu cum pot obtine o copie a declaratie 230, deoarece am primit un mail prin care mi se multumeste ca am donat impozitul catre un ONG
Eu nu am depus aceasta declaratie, dar stiu ca am fost intrebat de catre o persoana care ar fi avut acces la datele mele daca vreau sa completez.
Deoarece am suspiciuni de frauda si furt de intentitate as dori sa stiu ce imi recomandati sa fac pentru a depista modalitatea in care aceasta declaratie a ajuns completata cu datele mele si semnatura mea si mai ales cui ar trebui sa ma adresez pentru a obtine o copie dupa aceasta declaratie "semnata" de mine. Multumesc.
Am facut o intelegere verbala cu o firma sa realizez cateva poze ce vor ajuta la reclama contra, unei sume pentru care ne vom intelege dupa ce totul va fi gata.
Pozele sunt gata tiparite si se vor pune in magazine avand avand ca idee reclama. Din pacate firma se sustrage de la a discuta cu mine despre contravaloarea muncii mele.
Fotomodelele au semnat contract de copyright cu firma contra unei sume, as dori sa stiu ce e de facut in cazul meu, ce sanse am sa obtin bani contra muncii mele?, nu detin firma insa as fi interesat sa vad ce inseamna drepturi de autor ca persoana fizica. Va multumesc si astept raspunsuri.