avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate gabriela.89

Activitate gabriela.89

Vă mulțumesc pentru răspuns! Singura vină ce o găsesc avocatului ar fi că nu îmi mai răspunde nici la telefon, nici la mail-uri, nici la mesaje. Asta ar fi singura nemulțumire.
Eram nedumerită în legătură cu durata redactării pentru că nu înțelegeam de ce există o diferență atât de mare de timp, între cele doua cazuri. Vă mulțumesc încă o dată pentru răspuns și pentru soluție! Toate cele bune!
Va multumesc pentru raspuns. Sunt de acord cu ce spuneti, insa ambele procese, al meu si al colegei au fost deschise in acelasi timp. Chiar nu ar trebui sa ma puna pe ganduri aceasta diferenta de jumatate de an?
Buna ziua,

Acum un si jumatate am fost concediata fara motiv intemeiat. Prin urmare am decis sa dau in judecata angajatorul. Am castigat procesul anul trecut, ei au facut recurs, dar tot eu am castigat.Problema este ca in iulie anul trecut procesul s-a terminat, nu am primit decizia judecatoreasca si avocatul a abandonat cazul fara sa anunte. Ultima data cand am vorbit cu avocatul, in septembrie, mi-a spus ca a verificat si decizia nu a fost redactata, ca mai avem de asteptat. A trecut mai mult de jumatate de an, nu stiu ce posibilitati am. De ce nu am primit inca decizia judecatoreasca? Colega mea, care la randul ei a dat in judecata angajatorul, a primit decizia in timp util si banii in urma procesului. Ce ma sfatuiti sa fac? Pot angaja un alt avocat care sa se ocupe sau e prea tarziu? Multumesc!
Buna ziua,

Care este termenul pentru depunerea dosarului pentru somaj? Trebuie depus in orasul de resedinta? Eu locuiesc in Bucuresti, dar sunt din alt oras