avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Perioada depunere dosar somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Perioada depunere dosar somaj

Buna ziua,

Care este termenul pentru depunerea dosarului pentru somaj? Trebuie depus in orasul de resedinta? Eu locuiesc in Bucuresti, dar sunt din alt oras
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:44, 18 August 2014
1. Ca sa beneficiati de indemnizatie de somaj incepand cu data incetarii raporturilor de munca trebuie sa va inregistrati la Agentia de Somaj in termen de 10 zile calendaristice de la data incetarii raporturilor de munca.

2. Daca va inregistrati mai tarziu (dar nu mai mult de 12 luni) beneficiati de indemnizatie de indemnizatie de somaj de la data inregistrarii.

3. Va puteti inregistra la Agentia de Somaj de care apartineti cu domiciliul sau, daca veti resedinta cu viza de flotant, va inregistrati la Agentia de Somaj de care apartineti cu resedinta (la Agentia de sector din Bucuresti).
Ultima modificare: Luni, 18 August 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la somaj pt persoana cu domiciliu in bacau si fostul angajator in bucuresti dubluionela dubluionela Daca adresa din buletin este de Bacau dar eu am lucrat 6 ani la un angajator din Bucuresti ( locul meu de munca era intr-un birou din Bucuresti ) pot depune ... (vezi toată discuția)
Respingere acte de somaj in orasul de resedinta Marius Nou Marius Nou Am terminat studiile universitare de curand in orasul unde am domiciliul flotant si am fost la agentia pentru somaj pentru a-mi depune actele. In acest oras am ... (vezi toată discuția)
Informatii despre somaj EvaG EvaG Buna ziua Anul trecut pe 2 iulie m-am intors la lucru cu 2 luni mai devreme din concediul pentru cresterea copilului la program de 8 ore. Din 20 iulie mi-am ... (vezi toată discuția)