In data de 28-07-2014 am fost oprit in trafic (in ILFOV) de politia rutiera am fost testat cu etilotestul si a iesit o valoare de 0.65 Momenten stiu ca politistul care se ocupa de dosar este in concedin motiv pentru care nu stiu rezultatele la sange si neoficial am aflat de la iml ca sunt undeva intre 90-100 la mie acum daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri
1 DOMNUL POLITIST A ZIS CA NU IMI TREBUIE AVOCAT CA LUCRAREA ORCUM O FACE EL SI MERGE CU MINE LA PROCUROR
2 AM MAI CITIT PE NET CA PRACTICA PARCHETELOR ESTE CA SUB 1 LA MIE SA DEA SI AMENDA ADMINISTRATIVA
3 DUPA CARACTERIZARE DE LA LOCUL DE MUNCA (SOFER FIRMA PAZA)SI FARA ALTE ABATERI AM VREO SANSA SA RAMAN CU PERMISUL (B-A)
4 INCA NU AM DAT NICI O DECLARATIE AM FOST CALM FARA PROBLEME DE ECHILIBRU PARCA NU BAUSEM NIMIC:((
DACA CINEVA MA POATE AJUTA CU UN SFAT CEVA #-o#-o#-o
5 INCA NU AM ALES UN AVOCAT PENTRU CA NU STIU CE SA FAC DAR DACA ESTE CINEVA CARE CREDE CA MA POATE AJUTA SA MA CONTACTEZE
PS. stiu ca am gresit si de atunci nici nu pot sa dorm cum trebuie deci va rog fara comentari aiurea nu vreau decat o alta sansa sa uit de cosmarul asta primul si ultimul Va multumesc
Buna Ziua in data de 27-07-2014 am fost oprit in trafic de politie si testat cu alcool testul unde a iesit o alcoolemie de 0.65 am fost dus la sange si acm stau ca pe ghimpi #-o#-o#-o pentru ca imi afecteaza locul de munca si leasingul la atv-ul firmei unde lucrez adica pot pierde tot pt o gresala imensa de a conduce prima data in 7 ani in stare de ebrietate este vreo sansa sa scap fara anularea permisului si am inteles ca mai pot conduce pana la solutionarea cazului dar nu stiu cum se procedeaza Va multumesc si daca poate sa ma ajute cineva ii sunt recunoscator