avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Activitate Ramona7052

Activitate Ramona7052

Răspuns la discuția Din stimulent in CIC
tudorvaleriu a scris:


- Puteti solicita reluarea platii stimulentului de insertie atunci cand va gasiti un loc de munca.






In acest caz, daca am stat de exemplu 2 luni fara loc de munca, atunci cand solicit reluarea platii stimulentului de insertie o data cu noua angajare, trebuie refacut dosarul? sau este suficient sa duc o copie dupa contract si o cerere de reluare a stimulentului?Multumesc din nou foarte mult pentru raspunsuri!
Răspuns la discuția Din stimulent in CIC
va multumesc pentru promptitudine! Pana astept aprobarea de la minister (al Sanatatii) pentru infiintarea unui post de medic, as putea sa muncesc pe baza unui contract de prestari servicii? (mi s-a prezentat optiunea aceasta de catre cineva). Este suficient pentru a beneficia in continuare de acordarea stimulentului?
Buna ziua! Va prezint o situatie; Am nascut si dupa ce mi-am epuizat toate zilele de concediu medical de sarcina si lehuzie (dat de medicul de familie), mi-am facut dosar pt acordarea stimulentului, deci m-am reintors la munca. Acum, la un an si o luna cat are fetita, mi s-a expirat contractul de munca pe perioada determinata. Pot intra in CIC pana imi gasesc alt loc de munca?Am dreptul?