avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate cucuionut00

Activitate cucuionut00

Buna ziua, ma confrunt cu o problema, am primit instiintare de plata a taxei de salubrizare pe o intreprinere familiala pe care nu am deloc activitate ( 0 lei ) si nici punctul de lucru la sediul firmei...am sunat la ei si mi-au spus ca indiferent ca nu am activitate sau punctul de lucru unde este si sediul firmei, sunt obligat sa platesc....

- 960 lei pe tot anul daca nu platesc pana la sfarsitul lui Aprilie
- 384 lei pe tot anul daca platesc platesc pana la sfarsitul lui Aprilie

Intrebarea mea este, cum pot face in asa fel incat sa nu le platesc? Pt ca vreau sa inchid si firma...
Răspuns la discuția Cadastru, termen
Multumesc pentru raspuns :)
Am vorbit cu vecinul, si a inteles situatia, noroc ca avem vecini buni si intelegatori, intrebarea mea este, aproximativ cat o sa asteptam la cadastru dupa ce da vecinul declaratia?
Am revenit, vecinul trebuie sa dea o declaratie de rectificare pentru ca are casa mai inalta decat a noastra. Si iar trebuie sa mai asteptam asa mult?
Multumesc pentru raspunsuri !

A luat tata legatura cu doamna de la cadastru si mi-a zis ca e ceva in neregula cu vecinul, o sa imi explice mai multe cand vine acasa, dar totusi putea sa dea un telefon si doamna...o sa va spun ce a vorbit cu tata la telefon :) Va multumesc inca o data !
Nu mi s-a dat nici o chitanță, acum am aflat de pe forum ca puteam verifica cererea pe site-ul OCPI. Am sunat-o pe doamna cu cadastru dar nu raspunde, cred ca este în vacanță. Am verificat daca este autorizata, si este. Sa dureze asa mult din cauza ca stau la curte?
Am depus actele pentru cadastru la jumatatea lunii aprilie si nici pana acum nu au sosit, de ce dureaza asa mult? Vara aceasta vroiam sa ma apuc de mansardare, dar vad ca dureaza destul de mult...mi s-a spus ca dureaza maxim o luna. Voua asa vi s-a intamplat?