avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru, termen
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru, termen

Am depus actele pentru cadastru la jumatatea lunii aprilie si nici pana acum nu au sosit, de ce dureaza asa mult? Vara aceasta vroiam sa ma apuc de mansardare, dar vad ca dureaza destul de mult...mi s-a spus ca dureaza maxim o luna. Voua asa vi s-a intamplat?
Cel mai recent răspuns: cucuionut00 , utilizator 00:12, 16 August 2014
Termenul este aproximativ de o luna.
Nu ati mai contactat OCPI si sa cereti lamuriri de ce s-a depasit termenul?
Nu mi s-a dat nici o chitanță, acum am aflat de pe forum ca puteam verifica cererea pe site-ul OCPI. Am sunat-o pe doamna cu cadastru dar nu raspunde, cred ca este în vacanță. Am verificat daca este autorizata, si este. Sa dureze asa mult din cauza ca stau la curte?
Nu are nicio legatura cu locatia, puteati sa stati si pe Luna tot o luna dureaza procedura.

Nu ati primit nr de inregistrare? Sunati la OCPI la registratura si intrebati de stadiul lucrarii.
Multumesc pentru raspunsuri !

A luat tata legatura cu doamna de la cadastru si mi-a zis ca e ceva in neregula cu vecinul, o sa imi explice mai multe cand vine acasa, dar totusi putea sa dea un telefon si doamna...o sa va spun ce a vorbit cu tata la telefon :) Va multumesc inca o data !
Am revenit, vecinul trebuie sa dea o declaratie de rectificare pentru ca are casa mai inalta decat a noastra. Si iar trebuie sa mai asteptam asa mult?

Alte discuții în legătură

Diferenta de suprafata teren magdalena111 magdalena111 Buna ziua, Am cumparat un teren a carui suprafata reala este mai mare decat in acte. Diferenta de suprafata este de 11%. Cum as putea sa trec si aceasta ... (vezi toată discuția)
Nu pot face cadastru la pamant monik57 monik57 Buna ziua, bunica mea detine un teren intravilan de 6607 mp in Constanta zona viile noi si dorim sa facem cadastru am depus actele pentru cadastru am platit ... (vezi toată discuția)
Cadastru litan litan Buna ziua. In urma cu 3 luni am contactat un cadastrist pentru a .mi face masuratorile la un teren. De 3 luni astept sa .mi depuna documentatia cadastrala la ... (vezi toată discuția)