romibaro a scris:
probabil ca ati fost obligati in solidar la plata cheltuielilor de judecata. daca va retrage executorul dvs toti banii puteti sa va indreptati impotriva celorlalti debitori. era mai bine daca plateati de buna voie suma care va revenea, de la inceput.
contestatie la executare puteti formula, dar fara cerere de suspendare nu aveti nicio sansa de a opri executarea efectiva. iar cerere de suspendare care sa se judece intr-o zi eu nu am intalnit. plus ca va fi necesar pentru suspendare sa consemnati si o cautiune.
luati legatura cu creditoarea, negociati o intelegere.
Executorul nu are cum sa retraga toti banii de la mine, nici nu mi-a raspuns la telefon sau la email.
Nu cadea in sarcina lui sa calculeze cat revine fiecarui debitor? El a trimis aceeasi somatie, cu suma integrala, fiecarui debitor.
Creditorul, la fel, a trimis suma totala, nu a dat niciun cont. Am vrut sa platesc de bunavoie, dar nu aveam cum sa platesc 628,32 cand mi s-au cerut 8796,5. Nici nu s-au obosit sa imi dea contul, daramite sa calculeze ceva. E totusi o primarie, are consilier juridic.
De ce instanta nu a luat in considerare exceptia pe care am invocat-o?
Ce legatura am eu cu un imobil vandut de mama mea in 1996, mama a decedat in 2003 si eu sunt obligat sa platesc cheltuieli de judecata si de executare in 2014 pentru ceva despre care nu stiu absolut nimic.
Nu am vrut sa mentionez, dar sunt persoana cu handicap locomotor grav si am o pensie de invaliditate gradul I de 631 lei. De unde sa platesc acea suma aberanta.