Am scris si in postare,detin toate discutiile purtate pe messenger intre colegii care au dat bani,in care scrie negru pe alb suma adunata si ce anume va fi cumparat,faptul ca ii va fi inmanata si lista cu cei care au platit,absolut toate detaliile. Cat despre varsta dansei,am ridicat problema de la inceputul semestrului,insa m-am lovit de aceeasi problema pe care o intampin si acum...incercarea de a mi se inchide gura,pentru ca in mentalitatea romanului,profesorul detine adevarul absolut. Daca ar fi fost un om integru din toate punctele de vedere,poate nu as fi avut nimic de obiectat legat de prezenta dansei la catedra,insa este cunoscut faptul ca a mai fost implicata in scandaluri legate de mita si fals in acte,si pe deasupra la varsta dansei nici sanatatea nu ii mai permite deplasarea,astfel incat dintr-un semestru intreg s-a prezentat doar 3 zile intr-o saptamana....
pandorapearl a scris:
Cum puteti dovedi ceea ce spuneti si de ce nu ati ridicat problema vârstei “neadecvate” înainte se a vi se face “ nedreptatea”?