avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract inchiriere spatiu Primarie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract inchiriere spatiu Primarie

Buna seara! Am o mare dilema si am nevoie de ajutor. Lucrurile stau in felul urmator, am primit o propunere de a mi se da in folosinta un spatiu de la primarie pentru a deschide un cabinet de stomatologie. Am urmat toti pasii legali,am depus cerere care s-a aprobat de catre Consiliul Local, insa acum una dintre secretarele din primarie refuza intocmirea contractului pe motiv ca eu nu detin un CMI, dar pentru infiintarea CMI-ului,am nevoie de dovada detinerii spatiului in care imi voi desfasura activitatea. Am discutat cu avocata primariei si mi-a spus ca se poate face acest contract,doamna secretara refuza in continuare. Intrebarea mea este, se poate intocmi acest contract sau nu? Si daca da, in ce forma?
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 13:18, 3 Iulie 2020
Recomandarea mea, cereți un răspuns oficial de la "doamna secretară" (cea mai mare autoritate din primărie) și vedeți ce vă spune. Trebuie întocmit o adresă scrisă, cu număr de înregistrare de la primărie, tot tacâmul, și vedem apoi ce invocă.
Nu știu regulile în materia înființării unui CMI, dar bănuiesc că puteți face unul la domiciliu și apoi să înființați punct de lucru la adresa imobilului închiriat de la primărie.

Cu stimă,
Av. Cristina Filimon
Buna ziua! Am reusit sa rezolv intre timp,cand i-am cerut adresa scrisa nu a mai avut incotro si a acceptat sa imi dea contractul,fara sa mai taraganeze lucrurile. Cred ca a fost doar rea vointa din partea doamnei. Va multumesc tare mult!

Cristina Filimon a scris:

Recomandarea mea, cereți un răspuns oficial de la "doamna secretară" (cea mai mare autoritate din primărie) și vedeți ce vă spune. Trebuie întocmit o adresă scrisă, cu număr de înregistrare de la primărie, tot tacâmul, și vedem apoi ce invocă.
Nu știu regulile în materia înființării unui CMI, dar bănuiesc că puteți face unul la domiciliu și apoi să înființați punct de lucru la adresa imobilului închiriat de la primărie.

Cu stimă,
Av. Cristina Filimon

Cu dragă inimă :-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet medical individual si srl in acelasi spatiu medical, specialitati diferite. mdDentist mdDentist Se da urmatoarea situatie, Un spatiu medical al primariei, inchiriat pe sistem tura/contratura pe 2 CMI-uri cu aceeasi specialitate medicala. Cf. ... (vezi toată discuția)
Drepturile pacientului Georgia55 Georgia55 As dori sa stiu daca un cabinet medical, fie el privat, dar cu contract cu CAS, are dreptul legal sa refuze un pacient la un moment dat, in mod absolut ... (vezi toată discuția)
Refuzul (tacit) al primariei/prefecturii de a raspunde in scris la o cerere Kasi Kasi Buna ziua, ma confrut cu o situatie destul de frustranta si as aprecia ajutorul unor persoane mai pregatite dpdv legal decat mine. Orice sfat este bine ... (vezi toată discuția)