In urma cu ceva timp tata unu prieten de al meu a fost calcat cu masina in timp ce mergea cu bicicleta pe drum . aceel domn avea RCA , intrebarea ma este
La notar trebuie facut un act anume. pentru ca un domn de la RCA din Vaslui s-a prezentat in HD si a intocnit niste acte in care prevedea ca toti bani sa fie livrati in contu lui . ceva gen prietenu meu fiind analfabet fara carte a semna, iar dupa ce am citit in acel act ce scria am mers cu el la un avocat unde mi-a explicat ca baiatu a semna ca este deeacord sa ii livreze bani in acel cont . etc Am facut revocare la acel act notarial pe baza informatiilor .
De exemplu procesu se afla in Vaslui as dori un avocat sau o firma care sa se ocupe de toate actele necesare pentru Despagubire . daune morale , daune materiale etc.
.. Este o casa cu mai multi locuitori .. sunt 6 famili e lunga .. Baraca e pe caz de demolare.. dar am aproape 2 3 ani .. iar in urma cu un an de zile mi-am facut contract pe numele meu doar la chirie. ca doar atata am putu face.. ...chestia cu, curentu nici cei care au stat inainte nu plateau curentu e undeva la periferia orasului un cartier mic... Ce ma sperie pe mine e ca am ceva probleme cu legea .. iar chestia asta se incadreaza la furt | Vreau sa stiu.. ce se intampla cand vine rezultatu ? le-am spus ca eu stau doar de un an de zile si ei miau spus ca atunci voi palti pe un an de zile... mi-au facut poze in casa la televizor bec aeroterma si un reseu improvizat... contoru e dezastru cu el sunt 12 ani sau mai bine de cand merge intr-una si nu a fost paltit :)
Chiar in dimineata asta m-am trezit cu enel si 2 politisti in casa mea.. care vroiau sa verifice curentu ... vreau sa mentionez anumite chesti care ma sprie .
Eu am contract pe casa de 1 an de zile. aproape ...... insa la curent nu am nici un contract inaintea mea a stat multe persoane locuiesc la casa iar Contoru avea multe numrepe el ..... La care dansu mi-a spus ca eu voi palati tot ce s-a consumat pe el este din 98 Countoru ...... Mi-a luat decalratie , am semnat toate actele care m-a pus sa le semnez si mi-a spus casa astept o luan doua pana vine rezultatu de la mai mari Curentului ...Chestia e in felu urmator eu le-am spus celor de la renel ca eu locuiesc doar de un an de zile in casa asta si nu am contract la curent nu am platit nicidata curentu .. LA Ce sa ma astept ? Eu am probleme cu justita am 2 ani si 6 luni suspendare :) ???